G Data MailSecurity - G Data Antivírus

G Data MailSecurity

Védelem a levélszemét és a vírusok ellen

A G Data MailSecurity átjáróvédelemként telepítve a levelezőszerver operációs rendszerétől független, erőforrástakarékos és hatékony vírusvédelmet, valamint levélszemétszűrést biztosít.

Két keresőmotorjával még azelőtt elfogja a fertőzött e-maileket, hogy azok elérnék a levelezőszervert, az integrált kitörésvédelem pedig a legújabb fertőzéseket is megállítja a megjelenésüktől számított egy percen belül. A G Data MailSecurity telepíthető MS Exchange beépülő modulként is.


Képernyőképek


Részletes tulajdonságok

Levelezőrendszerek vírusvédelme

Levelezőrendszerek vírusvédelme

Átjárókra, átadó szerverekre vagy a levelezőszerverre is telepíthető levelezésvédelem, mely gondoskodik a teljes hálózat levelezésének vírusvédelméről.

Kompatibilitás a levelezőrendszerek széles választékával – MS Exhange, Notes stb.; MS Exchange beépülő modulként is telepíthető.

Maximális védelem két független víruskereső motor segítségével.

Felhő alapú kitörésvédelem az új kártevőkkel szemben.

Óránkénti frissítések, kiemelkedően gyors reakcióidő és a tömörített fájlok minden formátumának ismerete és átvizsgálása.

Védelem a vírusok, férgek, rootkitek, trójaiak, valamint a kémprogramok, a kéretlen reklámprogramok és más kártevők ellen.

Viselkedésalapú védelem az ismeretlen kártevőkkel szemben.

Levelezőrendszerek spamvédelme

Levelezőrendszerek spamvédelme

Az egyik legjobb levélszemét-védelem a Commtouch integrált motorja segítségével.

Szabadon meghatározható, intelligens tartalomszűrési szabályok, valamint Bayes algoritmuson alapuló öntanuló tartalomszűrő.

Valós idejű feketelista-szerverek, valamint kulcsszavak feketelistázásának és domainek fehér- és feketelistázásának lehetősége.

Spamkritériumokra vonatkozó pontszámok manuális konfigurálásának lehetősége.