G DATA ANTIVIRUS FOR MAC OS X 1 ÉV

5.00 az 5-ből 1 vásárlói értékelés alapján
(1 vásárlói értékelés )

7 215 Ft44 700 Ft

Válassza ki, hogy jogosult-e valamilyen kedvezményre, és azt, hogy hány számítógépre szeretné megvásárolni a szoftvert. A licenc érvényessége alatt mindig jogosult a legfrissebb verzió használatára!

Kiürítés
Cikkszám: C1004ESD12 Kategória:

A G DATA ANTIVIRUS FOR MAC OS X vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen, beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is.

Emellett a PC-s kártevőket is felismeri és hatástalanítja, így nem csak a Mac-es vírusok ellen véd, hanem kiegészítő védelmet nyújt a hálózathoz kapcsolódó windowsos PC-k számára is.

A szoftver kezelőfelülete angol nyelven használható.

Customer reviews

Az 5 csillagból ennyire értékelve: 5.00
1 értékelés
4 csillag 0 0 %
3 csillag 0 0 %
2 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %

1 értékelés ehhez: G DATA ANTIVIRUS FOR MAC OS X 1 ÉV

  1. 5 5-ből

    Grafikusként dolgozok, és sokáig azt hittem, hogy nincs szükség vírusvédelemre Mac-en. A rendszergazdánk hívta fel a figyelmem arra, hogy már OS X-re is vannak zsarolóvírusok. Telepítettem a G DATA szoftverét, és átvizsgáltam a merevlemezeket, és a szoftver talált több száz kártevőt, amiknek a 90 százaléka Windowsos vírus volt, a maradék (több mint 30) viszont Mac-es! Azóta használom a szoftvert. Nem lassítja a gépet, nem is veszem munka közben, hogy ott van. Viszont a kártevőket megállítja.

    Ez az értékelés segített Önnek?

Értékelés hozzáadása

Elérhető kedvezmények leírása:

35% kedvezményre jogosultak mindazok, akik G DATA licencet újítanak meg, vagy korábban már vásároltak bármilyen G DATA terméket.

Első vásárláskor emellett 35% kedvezményt nyújtunk a következő csoportoknak: diákok, tanárok, nyugdíjasok, egészségügyi dolgozók, rendőrök és tűzoltók.

A Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai kuponkódos kedvezményt vehetnek igénybe. Kupon igényléséhez kattintson ide.

Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak.

Az adott kedvezményszint kiválasztásával Ön jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy az adott kedvezményre jogosult!

 

Érdekelhetnek még…