Vállalati demó igénylése

Tapasztalja meg, milyen könnyedén illeszkedik a G Data vírusvédelme az Ön vállalatának informatikai rendszereihez.

Az intuitív felület könnyen kezelhető, így a menedzsmenten időt takarít meg.

Az egyedülálló vírusfelismerési arány ezenkívül a lehető legkedvezőbbé teszi a védelem teljes birtoklási költségét, mivel nem kell energiáját a fertőzések elhárítására fordítania.

Az alábbi űrlap segítségével ingyenesen igényelhet teljes értékűen használható G DATA vállalati licencet, az oldal alján pedig megtalálja az általunk kialakított demó környezetek távoli elérhetőségét.

Vállalati demó igénylése


Központi menedzsmentVírusvédelemKliensoldali tűzfalKliensoldali levélszemétszűrésTartalomszűrésAlkalmazás kontrollInternetelérés korlátozásaExchange vírusvédelemKözponti levélszemétszűrés

Demó licenceink 30 napra és maximum 15 számítógépre érvényesek. Ezeket az értékeket egyedi kérés esetén meg tudjuk növelni. Ilyen irányú igényét kérjük, hogy jelezze számunkra.G Data Web Administrator Demó

A G Data WebAdministrator segítségével olyan gépekről is hozzáférhet a menedzsment felülethez, melyekre nincs telepítve a G Data Administrator. Ehhez csak meg kell nyitnia a weboldalt a böngészőjében. Lépjen be a demó felületre, és próbálja ki Ön is. A demó futtatásához Silverlight szükséges! A demó Internet Explorer böngészőben működik!

URL: https://mms.gdata.de/GDAdmin

Server: localhost

Authentification: Integrated authentication

User name: demo

Password: gdata

G Data Mobile Administrator Demó

Távolról is könnyedén menedzselhető a vírusvédelem. Próbálja ki, milyen egyszerűen kezelhető a G Data Administrator egy okostelefonról vagy egy tabletről. Ehhez olvassa le a QR kódot a mobiljával, vagy kattintson a képre, ha a böngészőjében szeretné megnyitni. Adja meg a lenti hozzáférési adatokat, és máris beléphet a demó felületre.

URL: https://mms.gdata.de/GDMobileAdmin

Server: localhost

Authentification: Integrated authentication

User name: demo

Password: gdata