G DATA VPN

A biztonságos és bizalmas internetezéshez.

Ön védi magánéletét?

 

Minél digitálisabb az életünk, annál értékesebb a tudás az online viselkedésünkről. Már nem a nyilvános hálózatok jelentik az egyetlen veszélyt, a figyelő szemek az otthonokba is beférkőztek.

A G DATA a kezdetektől garantálja, hogy az Ön személyes és vállalati adatait nem osztjuk meg senkivel, sem más cégekkel, sem kormányzati ügynökségekkel. 

A teljes anonimitás garantálása érdekében most még tovább megyünk.

A G DATA VPN-nel egy hatékony VPN-klienst kap, amely megvédi Önt a kíváncsiskodó szemektől.

Alkalmazásunk titkosított VPN-kapcsolatot használ az Ön IP-címének elfedésére, minden bejövő és kimenő adatfolyam megvédésére, miközben semmi sem kerül naplózásra.

A G DATA VPN segítségével

Blokkolja a lehallgatást a vezeték nélküli hálózatokon, nem jelent problémát többé, hogy egy repülőtér, egy könyvtár vagy egy kávézó gyenge titkosítást használ.
Hozzáfér a kizárólag más országokban elérhető tartalmakhoz és webhelyekhez, régióra korlátozott filmekhez és sorozatokhoz, vásárlási lehetőségekhez és akciókhoz.
Névtelenül szörfözhet csaknem 2000 VPN-szerveren, 75 nemzetközi lokáción keresztül, és Ön választhatja meg, hogy melyik országba helyezi át virtuálisan a helyzetét.
Megakadályozza, hogy internetszolgáltatója korlátozza a hálózati sebességét, és belassítsa a kapcsolatát, ha nagyméretű fájlokat, filmeket tölt le vagy online játékokkal játszik.

Mi az a VPN?

A VPN a Virtual Private Network rövidítése. Ez a virtuális magánhálózat egy csatorna a számítógépe és a VPN szerver között, amely lehetővé teszi IP-címének elfedését, és titkosított internetkapcsolat létrehozását. 

A VPN-kliens aktiválása után a számítógépen vagy mobiltelefonon végzett összes online tevékenység névtelen marad. A gépe gyakorlatilag láthatatlanná válik a hackerek, az adatra éhes cégek és a kormányzati szervek számára. 

A G DATA VPN előnyei

 

Alkalmazásunk korlátlan és erős titkosítással kódolt forgalmat kínál eszközein (Windows, Android, iOS).

Nagy sebességű VPN-kiszolgálók hatalmas választéka áll rendelkezésre, több mint 75 helyen világszerte.

A G DATA német cégként megfelel az európai adatvédelmi szabályozásnak (GDPR).

Az Ön adatainak védelme szempontjából kulcsfontosságú az a tény, hogy az adatforgalom semmilyen szinten nem kerül naplózásra.

Ezért még akkor sem tudjuk megosztani az Ön adatait, ha erre kényszeríteni próbálnak bennünket. Ez fontos különbség egyes ingyenes VPN szolgáltatókkal szemben, amelyek a forgalmi adatokat rögzítik és értékesítik más vállalatok számára.

Hány eszközön használható a G DATA VPN?

A G DATA VPN-t maximum 10 választott eszközön (Windows, Android, iOS) használhatja egyetlen licenccel.

Milyen titkosítási technológiát használ a G DATA VPN?

A titkosítás 256 bites AES titkosításon alapul (klienstől függően elérhető protokollok: IKEv2, OpenVPN, IPSec). Ez azt jelenti, hogy megfelel a lehető legmagasabb titkosítási szintnek, teljesen biztonságosnak és támadásokkal szemben sebezhetetlennek tekinthető. Az ilyen típusú titkosítást használó szervezetek közé tartoznak az Egyesült Államok kormányzati ügynökségei, amelyek szigorúan titkos fájlok és dokumentumok titkosítására használják.

G DATA VPN rendszerkövetelmények

Windows: Windows 11 / 10 / 8.1, 1 GB RAM (32 bites), 2 GB RAM (64 bites), CPU x86 vagy x64 architektúrával. 

Android: Android 5.1 vagy újabb. 

iOS és iPadOS: iOS 13 vagy újabb.

 

Ki kíváncsi az adataira?

 

Hackerek

Internetes bankfiókját, e-mail-fiókját és közösségimédia-fiókjait is szeretnék feltörni, hogy ellopják pénzét, személyes adatait és személyazonosságát.

Digitális vállalatok

A hirdetők érdeke, hogy többet megtudjanak az Ön online viselkedéséről. A digitális vállalatok sok pénzt keresnek azzal, hogy eladják az Ön internetes tevékenységére vonatkozó adatokat.

Állami hatóságok

Ha az állami hírszerző ügynökségek megsértik az Ön magánéletét, az adataival visszaélhetnek olyan módon, amelyet nem tud ellenőrizni.

Szabadság

Önkényes korlátok biztosítják, hogy bizonyos tartalmakat vagy lehetőségeket ne érjen el az interneten. A G DATA VPN erre nyújt megoldást: egy kattintással áthelyezi IP-címét a világ más részére, így korlátlan hozzáférést biztosít a webhelyekhez, a filmekhez és más tartalmakhoz, valamint a vásárlási akciókhoz és kedvezményekhez.

Biztonság

VPN-szoftverünk lehetővé teszi, hogy álcázza tevékenységét a neten. Az Ön IP-címe, valamint az interneten keresztülmenő összes adat titkosítva van, ami megakadályozza, hogy a kiberbűnözők kémkedjenek az Ön személyes fizetési adatai, céges titkai, üzenetei vagy nem védett hálózatokon folytatott beszélgetései után.

Magánélet

Számtalan vállalat, állami ügynökség és más érdekelt fél gyűjt adatokat, hogy többet tudjon meg Önről. A G DATA VPN lehetővé teszi, hogy véget vessen ennek: online tevékenységét elfedi, IP-címét pedig elrejti, így senki sem tudja nyomon követni, mit csinál. A teljes névtelenség garantálása érdekében semmit sem naplózunk. 

Sebesség

Ismerősen hangzik, hogy reggel nagyszerű az internetkapcsolat, de estére lelassul? Az internetszolgáltatók képesek szabályozni a terhelést, és csökkenteni a hálózati sebességet csúcsidőben. VPN-kapcsolatunk a leggyorsabb szervereket használja a világ több mint 75 helyén, így egy kattintással megkerülheti ezt a szabályozást.

Milyen értékeket kap?

G DATA VPN

Maradjon teljesen anonim

Gyors és titkosított

Védje magát a kémkedéstől és a leskelődéstől: a G DATA VPN-kliensével akár 10 eszközön (Windows, Android, iOS) titkosíthatja az adatforgalmat, és névtelenül böngészhet az interneten.

Élvezze a szabadságot és a magánélet bizalmát néhány kattintással. Mint minden G DATA-szoftver, ez az alkalmazás is gyorsan beállítható és azonnal használható.

  • Biztonságos VPN-kliens az online tevékenység elfedésére.
  • Védelem a hackerek ellen nyilvános hálózatokon (szállodákban, kávézókban, repülőtereken).
  • Naplózás nélküli, AES 256-bites titkosítással védett VPN-kapcsolat.

Amikor csatlakozunk a VPN szerverre, az összes internetes forgalom titkosításra kerül. A titkosítás a hackereket meggátolja abban, hogy láthassák a bizalmas információkat, például az egyes weboldalakon megadott jelszavainkat. Ez különösen fontos nyilvános WiFi hálózatok esetében, amelyeken a kiberbűnözők előszeretettel tevékenykednek.

A G DATA VPN előnyei

AES 256-bites titkosítás: ugyanaz a titkosítás, amelyet a legtöbb katonai szervezet is használ. 

Kill switch: ha az adatkapcsolat a VPN szerverrel megszakad, a vészkapcsoló leállítja a forgalmat, amíg ki nem épül újra a biztonságos kapcsolat (jelenleg csak Windows rendszerhez érhető el). 

Szigorú naplózásmentesség: egyes ingyenes VPN megoldásokkal szemben a G DATA VPN esetében semmilyen adatforgalom nem kerül rögzítésre, naplózásra.

Biztonságos bankolás és internetezés: A legtöbben már az interneten vásárolunk, intézzük a banki ügyeinket. VPN használatával jóval magasabb biztonságot élvezünk. 

Akcióvadászat: sok weboldal - például a légitársaságok oldalai - változtatják a termékeik árait attól függően, hogy a látogató melyik régióból érkezik. VPN használatával jó akciókat csíphetünk meg.

Anonim böngészés: az internetszolgálatónk nem fogja tudni követni, milyen weboldalakat keresünk fel, a felkeresett weboldalak pedig nem fogják megismerni valódi IP címünket.

Miért előnyös az IP cím titkosítása?

Az IP cím ismeretében könnyen meghatározható a tartózkodási helyünk, amely fenyegetést jelent a magánéletünkre nézve, ha más személyes adatainkkal használják. 

Emellett számos weboldal – így a Netflix, az HBO, a Disney, a Hulu, az Amazon Prime Video – az IP címünk alapján határozzák meg, hogy milyen tartalmakhoz férhetünk hozzá.

A területi alapú korlátozások miatt nem férhetünk hozzá olyan népszerű helyi adókhoz, mint az M4 Sport, az RTL Klub, az M1, az M2 Petőfi TV, az M3, az M5 vagy a DUNA TV, amikor külföldre utazunk.

A megoldást a VPN jelenti, amelynek segítségével bárhova áthelyezhetjük IP címünket, ami jó megoldás, ha torrentezni szeretnénk vagy kikerülnénk a területi korlátozásokat és a cenzúrát.