TÖBB MINT 30 ÉVE AZ ÉLVONALBAN


Információk

G DATA

A BIZTONSÁG NÉMETÜL

Dupla keresőmotor CloseGap Technológiával: rendkívül magas vírusfelismerési arány alacsony erőforrásigény mellett.

A G DATA már több mint 30 éve a leghatékonyabb védelmet kínálja a kártevők minden fajtája ellen. 1985-ben cégünk alapítói mutatták be a világ első vírusirtó koncepcióját, és azóta is folyamatosan élen járunk a fejlesztésben. 2014-ben az IPACSO innovációs díjjal ismerte el USB Keyboard Guard technológiánkat, 2016-ban pedig az AV-TEST innovációs díját kaptuk meg felhő alapú technológiánkért.

A világon elsőként dolgoztunk ki egyedülálló BankGuard Technológiát a trójai kártevők ellen. Emellett hagyományos vírusvédelmünket a külső alkalmazások sérülékenységeit befoltozó Exploit Protection technológiával egészítjük ki, és dedikált védelmi modult fejlesztettünk a zsarolóvírusok ellen.

Német gyártóként egyedülállóan szigorú adatvédelmi politikát követünk. Forráskódunkat független intézet vizsgálja át, és tanúsítja, hogy az nem tartalmaz semmilyen rejtett hozzáférési pontot a védett rendszerekhez. Termékeinkbe két független vírusirtó motort integrálunk, melyek a CloseGap technológiának köszönhetően alacsony erőforrásigény mellett garantálnak kiemelkedően magas vírusfelismerési arányt.


Ügyfeleink véleménye

A G DATA 30 éve gyárt megbízható vírusirtó szoftvereket, amelyek több millió számítógépet védelmeznek világszerte. Az alábbiakban néhány magyarországi ügyfélvéleményt emeltünk ki. Ha államigazgatási referenciáinkra kíváncsi, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a gdata [kukac] detect.hu e-mail címen.

 • Joó Róbert, ügyvezető

  „A G DATA  jól fut még a régebbi, 4-5 éves gépeinken is. A szoftver árazásával is elégedettek vagyunk, mindenképpen versenyképes a konkurens gyártókhoz képest.”

 • Czeczei József, informatikus

  „Már két hónapja élvezzük a G DATA védelmét, és tökéletesen meg vagyunk vele elégedve.”

 • Gulyás László, rendszergazda

  „Nagyon nagy segítség a korábbiakhoz képest, hogy a központi menedzsment segítségével szűrhetjük a gyerekekre káros hatású oldalakat.”

  Gulyás László, rendszergazda
  Szent Miklós Általános Iskola
 • Szabó Sándor, rendszergazda

  „A G DATA olyan komplex megoldást kínált nekünk, amivel gyakorlatilag mindent meg tudunk oldani, ami az oktatásban szükséges, úgy a tartalomszűrést, alkalmazásszűrést, ezeknek a felügyeletét, és persze a víruskeresést.”

  Szabó Sándor, rendszergazda
  Szentannai Sámuel Gimnázium
 • Hajdú József, ügyvezető

  „A G Data telepítése teljesen problémamentes volt. Minden ment, mint a karikacsapás.”

  Hajdú József, ügyvezető
  BIONIKA Medline Kft.

Árajánlat kérése

Kérjen tájékoztató ajánlatot G DATA vírusvédelemre. Kedvezményt nyújtunk megújításkor és más vírusirtóról történő áttéréskor is.

Folyamatos csúcsteljesítmény a teszteken
Forrás: AV-TEST.org, 2020. szeptember. Valós idejű védelem a legújabb androidos kártevők ellen.