G Data Internet Security for Android - G Data Antivírus

G Data Internet Security for Android

Vírusirtó és teljes körű biztonsági csomag Android operációs rendszerre
A G Data Internet Security for Android nem csupán megvédelmezi az androidos okostelefonokat és táblakészülékeket a kártevőktől, de védelmet nyújt a készülék elvesztése esetén is.

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az okostelefonokat. Védelmet nyújt böngészés közben, átvizsgálja a letöltött alkalmazásokat, hívás és sms szűrőt tartalmaz, képes érzékelni a SIM kártya változását, és ebben az esetben blokkolja a telefon használatát, valamint lehetőséget ad számunkra, hogy távolról töröljük a készülék tartalmát.

A G Data Internet Security for Android kezelőfelülete magyar nyelven használható.

Tudta-e Ön, hogy...

...az androidos operációs rendszerrel rendelkező okostelefonokra és tabletekre fejlesztik a legtöbb vírust? Évről-évre rohamosan növekszik a kártékony alkalmazások száma, ami igen elkeserítő tény. Az androidos eszközöknek kiegészítő védelemre van szükségük.
20235648

Kártékony androidos alkalmazások száma


Képernyőképek


Rendszerkövetelmények

Okostelefon vagy táblagép Android 2.1 vagy magasabb verziószámú operációs rendszerrel, 14 MB szabad memóriahely.

Részletes tulajdonságok

Védelem a rosszindulatú alkalmazásoktól
Védelem a rosszindulatú alkalmazásoktól
Ez a funkció ellenőrzi, hogy a készülékre telepített alkalmazások milyen funkciókat kívánnak használni, és milyen engedélyeket kérnek, majd lehetővé teszi, hogy ezeket - például az SMS küldésének az engedélyezését - megtagadja az adott alkalmazástól.
Vírusos alkalmazások blokkolása
Vírusos alkalmazások blokkolása
A G Data InternetSecurity for Android megvizsgálja, hogy a telepíteni kívánt alkalmazások biztosan mentes-e a kártevőktől. A szoftver minden típusú androidos kártevőt felismer, beleértve a kémprogramokat és a trójaiakat is.
Lopás elleni védelem
Lopás elleni védelem
A lopás elleni védelem lehetővé teszi, hogy távolról minden adatot töröljön a készülékről, vagy távolról zárolja a készülékét, ha esetleg elveszítené, vagy ellopnák Öntől. A "Locate" parancs megmutatja, hogy a készülék hol tartózkodik, a "Lock" zárolja a telefont vagy a táblaeszközt, a "Wipe" pedig visszaállítja gyári állapotba. Végül, a "Scream" parancs hangos riasztást játszik le.
Bizalmas kapcsolatok kezelése
Bizalmas kapcsolatok kezelése
Ha bizalmas kapcsolatokat hoz létre a készüléken, akkor elrejthet minden kommunikációt, melyet ezekkel a személyekkel folytat. A hívásokról és az üzenetekről csak a G Data InternetSecurity for Android alkalmazásban értesülhet, ott tekintheti meg őket. A telefon egyébként teljesen elrejti a bizalmas kapcsolatokkal folytatott kommunikációt.
Alkalmazások jelszóval való védése
Alkalmazások jelszóval való védése
A készülékre telepített alkalmazásokhoz jelszót állíthat be. A listára szervezett alkalmazások ezután kizárólag a jelszó ismeretében indíthatóak el. Így például meggátolhatja, hogy gyermeke véletlenül vásároljon az interneten.
SMS és hívásszűrő
Hívás- és SMS szűrő
A hívás- és az SMS szűrő lehetővé teszi, hogy csak meghatározza, kitől szeretne, és kitől nem szeretne hívásokat fogadni. A blokkolt feladók hívásait és üzeneteit ezután csak az aktivitások naplófájljában láthatja.
Védelem böngészés közben
Védelem böngészés közben
A G Data InternetSecurity for Android megvédi androidos eszközét a böngészés közbeni adathalász támadásoktól.
SIM kártya cseréjének felismerése
SIM kártya cseréjének felismerése
Ha ez a funkció aktív, a SIM kártya cseréje esetén a készüléket a G Data InternetSecurity for Android lezárja.