TÖBB MINT 30 ÉVE AZ ÉLVONALBAN


Általános tudnivalók

G DATA

A BIZTONSÁG NÉMETÜL

Dupla keresőmotor CloseGap Technológiával: rendkívül magas vírusfelismerési arány alacsony erőforrásigény mellett.

A G DATA már több mint 30 éve a leghatékonyabb védelmet kínálja a kártevők minden fajtája ellen. 1985-ben cégünk alapítói mutatták be a világ első vírusirtó koncepcióját, és azóta is folyamatosan élen járunk a fejlesztésben. 2014-ben az IPACSO innovációs díjjal ismerte el USB Keyboard Guard technológiánkat, 2016-ban pedig az AV-TEST innovációs díját kaptuk meg felhő alapú technológiánkért.

A világon elsőként dolgoztunk ki egyedülálló BankGuard Technológiát a trójai kártevők ellen. Emellett hagyományos vírusvédelmünket a külső alkalmazások sérülékenységeit befoltozó Exploit Protection technológiával egészítjük ki, és dedikált védelmi modult fejlesztettünk a zsarolóvírusok ellen.

Német gyártóként egyedülállóan szigorú adatvédelmi politikát követünk. Forráskódunkat független intézet vizsgálja át, és tanúsítja, hogy az nem tartalmaz semmilyen rejtett hozzáférési pontot a védett rendszerekhez. Termékeinkbe két független vírusirtó motort integrálunk, melyek a CloseGap technológiának köszönhetően alacsony erőforrásigény mellett garantálnak kiemelkedően magas vírusfelismerési arányt.

Árajánlat kérése

Kérjen tájékoztató ajánlatot G DATA vírusvédelemre. Kedvezményt nyújtunk megújításkor és más vírusirtóról történő áttéréskor is.

Elismert teljesítmény

Ügyfeleink között a számos 10-20 fős kisvállalat mellett megtalálhatóak a tízezres kliensszámmal rendelkező nagyvállalatok és az olyan szervezetek is, mint a 359 várost és önkormányzatot magába foglaló Észak-Rajna-Vesztfália tartomány. Magyarországon számos olyan szervezetet védelmezünk, ahol a telepített kliensek száma meghaladja a több ezret, de emellett rengeteg innovatív kisvállalkozás is ránk bízza rendszereinek vírusvédelmét.

Első osztályú támogatás

Az ingyenes magyarországi terméktámogatást ingyenes 24/7-es nemzetközi terméktámogatás egészíti ki, így bármikor számíthat ránk. Emellett mérnökeink segítenek a rendszer telepítésében és menedzsmentjének betanításában.

Vírusvédelmi kliens

A G DATA kliens védelmezi hálózata számítógépeit minden ismert kártevőtől, közöttük a vírusoktól, a férgektől, a trójaiaktól, a rootkitektől és a merevlemezen található fájlokat titkosító zsarolóvírusoktól. A G DATA vírusvédelme a független laboratóriumok vizsgálatai alapján az elmúlt években folyamatosan közel 100%-os védelmet biztosított ügyfeleink számára.

A felhasználói számítógépeken a kliensvédelem teljesen testre szabható, és amennyiben Ön szeretné, akár láthatatlanná is tehető. A felhasználóknak így nem kell foglalkozniuk a vírusirtó üzeneteivel, hanem saját munkájukra tudnak koncentrálni.

Komplett védelem

Vállalati rendszereink komplett védelmet nyújtanak a kliensek, a fájl- és a levelezőszerverek számára. Az egyes komponensek a választott licenc típusától függően érhetőek el.

A licencelés mindig a védett eszközök száma alapján történik, így nem számítunk fel felárat a szerverek és a plusz postafiókok védelméért.

A felhasználók egyes csoportjai számára más és más beállítások határozhatók meg, aminek segítségével többek között lehetővé válik a mobil kliensek még hatékonyabb védelme, vagy egyes alkalmazások futtatásának korlátozása a felhasználók egy része számára.


Házirendkezelő

A G DATA PolicyManager segítségével szabályozható, hogy az alkalmazottak egyes csoportjai milyen külső eszközöket használhatnak, milyen alkalmazásokat futtathatnak, merre és mikor böngészhetnek.
Tartalomszűrés

Tartalomszűrés

A tartalomszűrés segítségével fehérlistára vagy feketelistára tehet egyes weboldalakat, vagy kategóriák szerint letilthatja például az ingyenes levelezőrendszerek, az állásportálok vagy a közösségi oldalak felkeresését.

Alkalmazásblokkolás

Alkalmazásblokkolás

Az alkalmazásblokkolás véget vet a fájlmegosztó hálózatok, a játékok és az azonnali üzenetküldő szolgáltatások használatának, és a felhasználók figyelmét a munka felé fordítja.

Eszközblokkolás

Eszközblokkolás

Az eszközblokkolás segítségével Ön beállíthatja, hogy milyen USB eszközöket, optikai adathordozókat és más külső eszközöket érhetnek el a felhasználók egyes csoportjai. Amennyiben szeretné, az eszközöket teljesen letilthatja vagy csak olvashatóvá teheti, így korlátozható az adatok kijutása a vállalatból.
Internethasználat-korlátozás

Internethasználat-korlátozás

Amennyiben Ön szeretné, korlátozhatja a felhasználók egyes csoportjait az internet elérésében, ezt akár a nap bizonyos időszakaira vetítve is megteheti, vagy kvótákat állíthat be számukra, és meghatározhatja, hogy egy időszakon belül mennyit internetezhetnek.

Távoli felügyelet

Mivel a G Data Master Management Console segítségével a különböző menedzsmentszerverek egyetlen felhasználói felület alá rendezhetőek, az informatikai üzemeltetéssel foglalkozó vállalatok könnyedén tudják menedzselni több hálózat védelmét is.

Amennyiben Ön kiszervezte vírusvédelme üzemeltetését, a szolgáltatást akár havidíjas konstrukcióban is igénybe veheti. Ha pedig informatikai üzemeltetéssel foglalkozik, ügyfelei hálózatait egyetlen konzol segítségével tudja menedzselni, így hatékony szolgáltatást nyújthat számukra.

Levelezésvédelem

A G Data MailSecurity levélszemétszűrésének alapját a CYREN által fejlesztett technológia biztosítja

A CYREN rendszere valós időben képes blokkolni a levélszemét kampányokat, az adathalász kísérleteket és a kártevők támadásait. Emellett felismeri a zombi botnetek támadásait, a kompromittált fiókokat, a levélszemétküldő fiókokat, valamint a webmail levélszemetet.

Bővebben a CYREN rendszeréről a CYREN weboldalán tájékozódhat.


Kényelmes, átlátható kezelőfelület:
G DATA Administrator

Windows, Linux, Android, OS X és iOS kliensek, e-mail szerverek és web átjárók menedzselése egyetlen központi konzolon keresztül.

Az egyszerűen kezelhető, átlátható kezelőfelület lehetővé teszi a beállítások megváltoztatását és gyors áttekintését. A hardver- és a szoftver leltár segít áttekinteni a klienseket, és szűrhetővé teszi azokat.

A network monitoring segítségével pontos információkat kapunk a hálózatban zajló eseményekről. Az Active Directory integráció pedig lehetővé teszi, hogy egyszerűen átvegyük a meglévő szervezeti struktúrákat.

 

További kiemelt funkciók és tulajdonságok*

 • Teljes körű vírusvédelem, kémprogramvédelem és rootkit védelem CloseGap Technológiával.

 • Egyedülálló, szabadalmaztatott BankGuard Technológia a vásárlások védelmére.

 • Dedikált zsarolásvédelmi technológia a merevlemezt titkosító vírusok ellen.

 • Exploit protection technológia a külső alkalmazások sérülékenységeinek védelmére.

 • Magatartásalapú védelem, a programok felügyelete azok viselkedése alapján.

 • USB Keyboard Guard - egyedülálló védelem a Bad USB fenyegetés ellen.

 • Hatékony webszűrő, amely a weboldal megnyitása előtt ellenőrzi annak tartalmát.

 • Megbízható tűzfal, amely együttműködik a többi védelmi modullal.

 • Az e-mail forgalom védeleme, integrált felhő alapú kitörésvédelemmel.

 • Külső eszközök (USB, CD, kamera) blokkolása vagy korlátozása a házirendkezelővel.

 • Weboldalak tartalmának szűrése a beépített kategória alapú tartalamszűrővel.

 • Alkalmazások telepítésének és elindításának korlátozása az alkalmazás kontrollal.

 • Internetelérés korlátozása a különböző csoportok számára a beépített házirendkezelővel.

 • Linux Mail Gateway és Linux Web Gateway, a linuxos kliensek széles körű támogatása.

 • Androidos mobil eszközök teljes körű vírusvédelme és menedzsmentje.

 • iOS mobil eszközök menedzsmentje és házirendek kezelése.

 • DeepRay neurális hálózatokat használó mesterséges intelligencia és G DATA BEAST technológia.

 • Szoftver és hardver leltár a kliensekről, szűrési és exportálási lehetőséggel.

 • Riport menedzser: ütemezett jelentések konfigurálása és küldésének lehetősége e-mailben.

 • Mobil adminisztrátor: a vírusvédelem kezelése akár mobileszközön keresztül, távolról.

*A G DATA ENDPOINT PROTECTION kiemelt tulajdonságai. A vállalati termékek funkcióinak összehasonlításához kattintson ide.
A rendszerkövetelményeket itt találja.

Ügyfeleink véleménye

A G DATA 30 éve gyárt megbízható vírusirtó szoftvereket, amelyek több millió számítógépet védelmeznek világszerte. Az alábbiakban néhány magyarországi ügyfélvéleményt emeltünk ki. Ha államigazgatási referenciáinkra kíváncsi, kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot a gdata [kukac] detect.hu e-mail címen.

 • Joó Róbert, ügyvezető

  „A G DATA  jól fut még a régebbi, 4-5 éves gépeinken is. A szoftver árazásával is elégedettek vagyunk, mindenképpen versenyképes a konkurens gyártókhoz képest.”

 • Czeczei József, informatikus

  „Már két hónapja élvezzük a G DATA védelmét, és tökéletesen meg vagyunk vele elégedve.”

 • Gulyás László, rendszergazda

  „Nagyon nagy segítség a korábbiakhoz képest, hogy a központi menedzsment segítségével szűrhetjük a gyerekekre káros hatású oldalakat.”

  Gulyás László, rendszergazda
  Szent Miklós Általános Iskola
 • Szabó Sándor, rendszergazda

  „A G DATA olyan komplex megoldást kínált nekünk, amivel gyakorlatilag mindent meg tudunk oldani, ami az oktatásban szükséges, úgy a tartalomszűrést, alkalmazásszűrést, ezeknek a felügyeletét, és persze a víruskeresést.”

  Szabó Sándor, rendszergazda
  Szentannai Sámuel Gimnázium
 • Hajdú József, ügyvezető

  „A G Data telepítése teljesen problémamentes volt. Minden ment, mint a karikacsapás.”

  Hajdú József, ügyvezető
  BIONIKA Medline Kft.

Árajánlat kérése

Kérjen tájékoztató ajánlatot G DATA vírusvédelemre. Kedvezményt nyújtunk megújításkor és más vírusirtóról történő áttéréskor is.

Folyamatos csúcsteljesítmény a teszteken
Forrás: AV-TEST.org, 2020. szeptember. Valós idejű védelem a legújabb androidos kártevők ellen.