Bízzon a német biztonságban.

A G DATA a világ első vírusirtó cégeként 1985 óta van az élvonalban. Új generációs védelmi technológiáink páratlan védelmet biztosítanak Önnek és családjának.

Holisztikus BEAST védelmi technológia 

Dedikált védelem a zsarolóvírusok ellen

DeepRay mesterséges intelligencia

BankGuard az online vásárlások biztosítására

CloseGap dupla motoros szignatúravédelem

Német adatvédelem hátsó ajtó nélkül

  • Magyar nyelvű, ingyenes terméktámogatás e-mailen és telefonon. Ingyenes 24/7-es vállalati terméktámogatás.

  • Teljes körű CloseGap vírusvédelem két független keresőmotorral. Magas felismerési arány alacsony erőforrásigény mellett.

  • GDPR megfelelő német adatvédelem. Az Ön adatait nem osztjuk meg más cégekkel vagy állami ügynökségekkel.

A világ első vírusvédelmi cége

A G DATA 1985-ben mutatta be vírusvédelmi megoldását, a világon az elsőként. Azóta folyamatosan az élvonalban vagyunk, és mindig a létező legkorszerűbb védelmi technológiát biztosítjuk ügyfeleink számára.

Többmotoros vírusvédelem

Matematikai úton bizonyított, hogy egyetlen algoritmus nem nyújthat védelmet minden kártevő ellen. A G DATA szoftvereibe éppen ezért már több mint 10 éve két vírusirtó motort integrálunk, ami biztosítja, hogy hosszú távon, folyamatosan a legjobb vírusvédelmet nyújtsuk az Ön számára.

Olyan páratlan védelmet, ami a lehető legtöbb kártevő ellen megvédi számítógépeit, és lehetővé teszi, hogy a vírus­ir­tás helyett a fontosabb feladataira koncentráljon.

Ráadásul a két vírusirtó motor használata nem jelent megnövekedett terhet a számítógépek számára, mivel azok a feladatokat elosztva futtatják.

Független kutatólaboratóriumok, közöttük a Virus Bulletin, az AV-Comparatives és az AV-TEST.org tesztjei is igazolják, hogy a legjobb védelmet nyújtjuk az Ön számára.

Német, nem amerikai

Az úgynevezett US Patriot Act 2001. óta minden amerikai cégre vonatkozik. A törvény kimondja, hogy az amerikai vállalatok kötelesek együttműködni az ottani nemzetvédelmi szervezetekkel (NSA, CIA).

A US Patriot Act az olyan amerikai biztonsági gyártókra is vonatkozik, mint a vírusirtógyártók vagy a tűzfalmegoldások amerikai szállítói.

A német adatvédelmi törvény ezalatt a világ egyik legszigorúbb ilyen jogszabálya. Kimondja, hogy minden állampolgárnak és cégnek joga van eldöntenie, hogy milyen adatait milyen szervezetekkel osztja meg.

Mi ezt a rendelkezést, a német adatvédelmi törvényt tiszteljük, és 100%-ban betartjuk. A G DATA forráskódját a német TeleTrust szervezet átvizsgálta, és megállapította, hogy az semmilyen rejtett hozzáférési pontot nem tartalmaz.