G DATA LEVELEZÉSVÉDELEM

Teljes körű vírusvédelem dupla keresőmotorral és CloseGap technológiával.

Hatékony központi levélszemétszűrés.

A G DATA MAIL SECURITY FOR EXCHANGE az Exchange rendszerekbe épülő plugin, amely a G DATA központi menedzsmentjén keresztül kezelhető. Erőforrástakarékos és hatékony, dupla keresőmotoros vírusvédelmet, valamint levélszemétszűrést biztosít.

Emellett az integrált, felhő alapú kitörésvédelem a legújabb fertőzéseket is megállítja a megjelenésüktől számított egy percen belül.

A G DATA LINUX MAIL GATEWAY Linux Sendmail és Postfix levelezőszerverekre telepíthető, és az Exchange pluginhez hasonlóan ellátja a vírusvédelem és a levélszemétszűrés feladatát is.

Árajánlat kérése

Kérjen tájékoztató ajánlatot G DATA vírusvédelemre. Kedvezményt nyújtunk megújításkor, és más vírusirtóról történő áttéréskor is.

Kitörésvédelem

A CYREN több mint 1,3 milliárd felhasználó levelezését védi a levélszemét és a kártevők ellen nap mint nap. A vállalat által biztosított technológiát integráltunk a dupla keresőmotoros vírusvédelmünk mellé, így komplex, hatékony és gyorsan reagáló védelmet biztosítunk ügyfeleink számára.

Kiemelt funkciók és tulajdonságok*

 • A vállalat levélforgalmának központi vírusvédelme dupla keresőmotoros CloseGap Technológiával.

 • Az e-mail forgalom védeleme integrált felhő alapú kitörésvédelemmel.

 • Levélszemét központi megállítása, még mielőtt az elérné a levelezőszervert.

*A G DATA MAIL SECURITY kiegészítő modulként elérhető a vállalati vírusvédelmi termékekhez. A vállalati termékek funkcióinak összehasonlításához kattintson ide. A rendszerkövetelményeket itt találja.

30 napos próbaverzió igénylése

Igényeljen teljes funkcionalitású Endpoint Protection próbaverziót, amelyet 30 napig ingyenesen kipróbálhat.

Ügyfeleink véleménye

 • Joó Róbert, ügyvezető

  „A G DATA  jól fut még a régebbi, 4-5 éves gépeinken is. A szoftver árazásával is elégedettek vagyunk, mindenképpen versenyképes a konkurens gyártókhoz képest.”

 • Czeczei József, informatikus

  „Már két hónapja élvezzük a G DATA védelmét, és tökéletesen meg vagyunk vele elégedve.”

 • Gulyás László, rendszergazda

  „Nagyon nagy segítség a korábbiakhoz képest, hogy a központi menedzsment segítségével szűrhetjük a gyerekekre káros hatású oldalakat.”

  Gulyás László, rendszergazda
  Szent Miklós Általános Iskola
 • Szabó Sándor, rendszergazda

  „A G DATA olyan komplex megoldást kínált nekünk, amivel gyakorlatilag mindent meg tudunk oldani, ami az oktatásban szükséges, úgy a tartalomszűrést, alkalmazásszűrést, ezeknek a felügyeletét, és persze a víruskeresést.”

  Szabó Sándor, rendszergazda
  Szentannai Sámuel Gimnázium
 • Hajdú József, ügyvezető

  „A G Data telepítése teljesen problémamentes volt. Minden ment, mint a karikacsapás.”

  Hajdú József, ügyvezető
  BIONIKA Medline Kft.

Árajánlat kérése

Kérjen tájékoztató ajánlatot G DATA vírusvédelemre. Kedvezményt nyújtunk megújításkor és más vírusirtóról történő áttéréskor is.

Kényelmes, átlátható kezelőfelület:
G DATA Administrator

Windows, Linux, Android, OS X és iOS kliensek, e-mail szerverek és web átjárók menedzselése egyetlen központi konzolon keresztül.

Az egyszerűen kezelhető, átlátható kezelőfelület lehetővé teszi a beállítások megváltoztatását és gyors áttekintését. A hardver- és a szoftver leltár segít áttekinteni a klienseket, és szűrhetővé teszi azokat.

A network monitoring segítségével pontos információkat kapunk a hálózatban zajló eseményekről. Az Active Directory integráció pedig lehetővé teszi, hogy egyszerűen átvegyük a meglévő szervezeti struktúrákat.

 

Díjaink

A G DATA több mint 30 éves története során az egyik legtöbbet tesztelt vírusirtó gyártó.

Rendszeresen részt veszünk a mérvadó víruslaboratóriumok tesztjein, és folyamatosan ott vagyunk a legmagasabb RAP pontszámmal elismert védelmi szoftverek között a Virus Bulletin tesztjein.

Mind lakossági, mind pedig vállalati szoftvereink rendelkeznek a legnevesebb laboratóriumok elismeréseivel.