G DATA ANTIVIRUS FOR macOS

Megbízható vírusirtó szoftver macOS operációs rendszerre

A G Data Antivirus for macOS vírusirtó szoftver megóv minden Mac-es kártevő ellen, beleértve a trójaikat és az adathalász kísérleteket is.
Emellett a PC-s kártevőket is felismeri és hatástalanítja, így nem csak a Mac-es vírusok ellen véd, hanem kiegészítő védelmet nyújt a hálózathoz kapcsolódó windowsos PC-k számára is.
A G Data Antivirus for macOS kezelőfelülete angol nyelven használható.
Ha Ön kíváncsi, milyen páratlan védelmet nyújtunk, tekintse meg eredményeinket.

gdata-antivirus-max-osx-virusirto-szoftver-mac

Integrált funkciók és tulajdonságok

macOS
Valósidejű védelemValós idejű vírusvédelem alacsony erőforrásigénnyel BöngészővédelemA böngészők védelme a biztonságos internetezés érdekében
karanténA gyanús fájlok karanténba zárása kártevők elleni védelemA windowsos és a mac-es kártevők egyidejű kiszűrése a nagyobb biztonság érdekében

Online vásárlás

Lakossági és kisvállalati vírusirtó termékek megvásárlása a webáruházban. Akciók és állandó kedvezmények.

Tudta-e Ön, hogy...

... a macOS a legbiztonságosabb operációs rendszer a piacon, de az Apple termékek növekvő népszerűsége miatt egyre több Mac-es kártevő jelenik meg? Emiatt az Apple számítógépeken is rendes vírusvédelemre van szükség.

G Data Antivirus for macOS
4900

A hetente megjelenő új macOS kártevők száma


Képernyőképek


Rendszerkövetelmények

macOS 10.12 vagy e feletti operációs rendszerrel, 2 GB RAM, 400 MB szabad tárterület, és minimum 1024 x 640-es monitor felbontás. A frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.

Online vásárlás

Lakossági és kisvállalati vírusirtó termékek megvásárlása a webáruházban. Akciók és állandó kedvezmények.

Kártevők felismerésének aránya

Az AV-TEST.org on-demand tesztje azt vizsgálta meg, hogy a vírusirtó szoftverek a Mac-es kártevők hány százalékát ismerik fel.

Töltsd le az ingyenes próbaváltozatot!

Teljes értékű, minden funkciót tartalmazó próbaváltozatok letöltése. A próbaváltozatokat 30 napig lehet ingyenesen használni, majd kedvezményesen teljes változatra váltani. A letöltéshez regisztráció nem szükséges.

A világ első vírusvédelmi cége

A G DATA 1987-ben mutatta be vírusvédelmi megoldását, a világon az elsőként. Azóta folyamatosan az élvonalban vagyunk, és mindig a létező legkorszerűbb védelmi technológiát biztosítjuk ügyfeleink számára.

Többmotoros vírusvédelem

Matematikai úton bizonyított, hogy egyetlen algoritmus nem nyújthat védelmet minden kártevő ellen. A G Data szoftvereibe éppen ezért már több mint 10 éve két vírusirtó motort integrálunk, ami biztosítja, hogy hosszú távon, folyamatosan a legjobb vírusvédelmet nyújtsuk az Ön számára.

Olyan páratlan védelmet, ami a lehető legtöbb kártevő ellen megvédi számítógépeit, és lehetővé teszi, hogy a vírus­ir­tás helyett a fontosabb feladataira koncentráljon.

Ráadásul a két vírusirtó motor használata nem jelent megnövekedett terhet a számítógépek számára, mivel azok a feladatokat elosztva futtatják. Független kutatólaboratóriumok, közöttük a Virus Bulletin, az AV-Comparatives és az AV-TEST.org tesztjei is igazolják, hogy a legjobb védelmet nyújtjuk az Ön számára.

Német, nem amerikai

Az úgynevezett US Patriot Act 2001 óta minden amerikai cégre vonatkozik. A törvény kimondja, hogy az amerikai vállalatok kötelesek együttműködni az ottani nemzetvédelmi szervezetekkel (NSA, CIA).

A US Patriot Act az olyan amerikai biztonsági gyártókra is vonatkozik, mint a vírusirtógyártók vagy a tűzfalmegoldások amerikai szállítói.

A német adatvédelmi törvény ezalatt a világ egyik legszigorúbb ilyen jogszabálya. Kimondja, hogy minden állampolgárnak és cégnek joga van eldöntenie, hogy milyen adatait milyen szervezetekkel osztja meg.

Mi ezt a rendelkezést, a német adatvédelmi törvényt tiszteljük, és 100%-ban betartjuk. A G Data forráskódját a német TeleTrust szervezet átvizsgálta, és megállapította, hogy az semmilyen rejtett hozzáférési pontot nem tartalmaz.