Windowsos termékek összehasonlítása

Mindhárom windowsos termék - a G Data Antivirus, a G Data Internet Security és a G Data Total Security is - ugyanazokat a vírusvédelmi technológiákat tartalmazza, és ugyanolyan módon ismeri fel a kártevőket.

A G Data Internet Security a vírusvédelem mellett megbízható tűzfalat is tartalmaz, mely védelmet nyújt a betörési kísérletekkel szemben. Így az otthoni számítógépek többségére a G Data Internet Security szoftvert ajánljuk.

A G Data Total Security ezen felül plusz biztonsági és kényelmi szolgáltatásokat nyújt, melyek nem kötődnek közvetlenül a vírusvédelemhez. Ilyen például az adatmentés vagy a titkosított fájlszéf létrehozásának lehetősége. Ezt a szoftvert azoknak ajánljuk, akiknek a vírusvédelemnél többre van szükségük.Díjak és minősítések Védelmi tulajdonságok G Data Antivirus G Data Antivirus G Data Internet SecurityG Data Internet Security G Data Total SecurityG Data Total Security
Vírusvédelem
Védelem a zsarolóvírusok ellen
Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen
BankGuard Technológia
AutostartManager
Böngészés közbeni védelem
E-mail forgalom védelme
Biztonságos online bankolás
Heurisztikus és viselkedésalapú védelem
Személyi tűzfal
Levélszemétszűrő
Kiegészítő szolgáltatások G Data Antivirus G Data Internet Security G Data Total Security
Szülői felügyelet
Víruskeresés több szálon
Fehérlistázás
Ujjlenyomatképzés
Víruskeresés pihenés közben
Óránkénti frissítések
Helyreállító lemez készítése
Adatmentés
Titkosítás
Biztonsági finomhangolás
Jelszókezelő

Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 10, 8.x, 7 (32 Bit/64 Bit), 2 GB RAM. A frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.

A világ első vírusvédelmi cége

A G DATA 1987-ben mutatta be vírusvédelmi megoldását, a világon az elsőként. Azóta folyamatosan az élvonalban vagyunk, és mindig a létező legkorszerűbb védelmi technológiát biztosítjuk ügyfeleink számára.

Többmotoros vírusvédelem

Matematikai úton bizonyított, hogy egyetlen algoritmus nem nyújthat védelmet minden kártevő ellen. A G Data szoftvereibe éppen ezért már több mint 10 éve két vírusirtó motort integrálunk, ami biztosítja, hogy hosszú távon, folyamatosan a legjobb vírusvédelmet nyújtsuk az Ön számára.

Olyan páratlan védelmet, ami a lehető legtöbb kártevő ellen megvédi számítógépeit, és lehetővé teszi, hogy a vírus­ir­tás helyett a fontosabb feladataira koncentráljon.

Ráadásul a két vírusirtó motor használata nem jelent megnövekedett terhet a számítógépek számára, mivel azok a feladatokat elosztva futtatják. Független kutatólaboratóriumok, közöttük a Virus Bulletin, az AV-Comparatives és az AV-TEST.org tesztjei is igazolják, hogy a legjobb védelmet nyújtjuk az Ön számára.

Német, nem amerikai

Az úgynevezett US Patriot Act 2001 óta minden amerikai cégre vonatkozik. A törvény kimondja, hogy az amerikai vállalatok kötelesek együttműködni az ottani nemzetvédelmi szervezetekkel (NSA, CIA).

A US Patriot Act az olyan amerikai biztonsági gyártókra is vonatkozik, mint a vírusirtógyártók vagy a tűzfalmegoldások amerikai szállítói.

A német adatvédelmi törvény ezalatt a világ egyik legszigorúbb ilyen jogszabálya. Kimondja, hogy minden állampolgárnak és cégnek joga van eldöntenie, hogy milyen adatait milyen szervezetekkel osztja meg.

Mi ezt a rendelkezést, a német adatvédelmi törvényt tiszteljük, és 100%-ban betartjuk. A G Data forráskódját a német TeleTrust szervezet átvizsgálta, és megállapította, hogy az semmilyen rejtett hozzáférési pontot nem tartalmaz.

Folyamatos csúcsteljesítmény:Vadon élő vírusok felismerése:**Forrás: AV-TEST.org, 2016. október, Windows 10 operációs rendszeren (64 bit).