Windowsos termékek összehasonlítása

Mindhárom windowsos termék - a G Data Antivirus, a G Data Internet Security és a G Data Total Security is - ugyanazokat a vírusvédelmi technológiákat tartalmazza, és ugyanolyan módon ismeri fel a kártevőket.

A G Data Internet Security a vírusvédelem mellett megbízható tűzfalat is tartalmaz, mely védelmet nyújt a betörési kísérletekkel szemben. Így az otthoni számítógépek többségére a G Data Internet Security szoftvert ajánljuk.

A G Data Total Security ezen felül plusz biztonsági és kényelmi szolgáltatásokat nyújt, melyek nem kötődnek közvetlenül a vírusvédelemhez. Ilyen például az adatmentés vagy a titkosított fájlszéf létrehozásának lehetősége. Ezt a szoftvert azoknak ajánljuk, akiknek a vírusvédelemnél többre van szükségük.Díjak és minősítések Védelmi tulajdonságok G Data Antivirus G Data AntivirusG Data Internet SecurityG Data Internet SecurityG Data Total SecurityG Data Total Security
Vírusvédelem
Védelem a zsarolóvírusok ellen
Védelem a kémprogramok és rootkitek ellen
BankGuard Technológia
AutostartManager
Böngészés közbeni védelem
E-mail forgalom védelme
Biztonságos online bankolás
Heurisztikus és viselkedésalapú védelem
Személyi tűzfal
Levélszemétszűrő
Kiegészítő szolgáltatásokG Data AntivirusG Data Internet SecurityG Data Total Security
Szülői felügyelet
Víruskeresés több szálon
Fehérlistázás
Ujjlenyomatképzés
Víruskeresés pihenés közben
Óránkénti frissítések
Helyreállító lemez készítése
Adatmentés
Titkosítás
Biztonsági finomhangolás
Jelszókezelő

Rendszerkövetelmények

Microsoft Windows 10, 8.x, 7 (32 Bit/64 Bit), 2 GB RAM. A frissítések letöltéséhez internetkapcsolat szükséges.

A világ első vírusvédelmi cége

A G DATA 1987-ben mutatta be vírusvédelmi megoldását, a világon az elsőként. Azóta folyamatosan az élvonalban vagyunk, és mindig a létező legkorszerűbb védelmi technológiát biztosítjuk ügyfeleink számára.

Többmotoros vírusvédelem

Matematikai úton bizonyított, hogy egyetlen algoritmus nem nyújthat védelmet minden kártevő ellen. A G Data szoftvereibe éppen ezért már több mint 10 éve két vírusirtó motort integrálunk, ami biztosítja, hogy hosszú távon, folyamatosan a legjobb vírusvédelmet nyújtsuk az Ön számára.

Olyan páratlan védelmet, ami a lehető legtöbb kártevő ellen megvédi számítógépeit, és lehetővé teszi, hogy a vírus­ir­tás helyett a fontosabb feladataira koncentráljon.

Ráadásul a két vírusirtó motor használata nem jelent megnövekedett terhet a számítógépek számára, mivel azok a feladatokat elosztva futtatják. Független kutatólaboratóriumok, közöttük a Virus Bulletin, az AV-Comparatives és az AV-TEST.org tesztjei is igazolják, hogy a legjobb védelmet nyújtjuk az Ön számára.

Német, nem amerikai

Az úgynevezett US Patriot Act 2001 óta minden amerikai cégre vonatkozik. A törvény kimondja, hogy az amerikai vállalatok kötelesek együttműködni az ottani nemzetvédelmi szervezetekkel (NSA, CIA).

A US Patriot Act az olyan amerikai biztonsági gyártókra is vonatkozik, mint a vírusirtógyártók vagy a tűzfalmegoldások amerikai szállítói.

A német adatvédelmi törvény ezalatt a világ egyik legszigorúbb ilyen jogszabálya. Kimondja, hogy minden állampolgárnak és cégnek joga van eldöntenie, hogy milyen adatait milyen szervezetekkel osztja meg.

Mi ezt a rendelkezést, a német adatvédelmi törvényt tiszteljük, és 100%-ban betartjuk. A G Data forráskódját a német TeleTrust szervezet átvizsgálta, és megállapította, hogy az semmilyen rejtett hozzáférési pontot nem tartalmaz.

Folyamatos csúcsteljesítmény:Vadon élő vírusok felismerése:**Forrás: AV-TEST.org, 2016. október, Windows 10 operációs rendszeren (64 bit).