G DATA Magyarország Affiliate Partner Program


Tisztelt Partnerünk!

Köszönjük, hogy érdeklődik partnerprogramunk iránt. G DATA Affiliate Partnerként Ön a saját weboldalán vagy más internetes felületein népszerűsíti a G DATA szoftvereit. Mi mérjük az Ön felületeiről hozzánk érkezett forgalmat, és az egyes vásárlások után jutalékot fizetünk Önnek.

A G DATA Affiliate Program feltételei

1. Affiliate programunk csak regisztrált parnereink számára elérhető. Az egyes regisztrációkat a G DATA Magyarországi forgalmazását ellátó V-Detect Antivírus Kft. hagyja jóvá. A kérelmek elbírálását saját szempontjaink alapján végezzük, és az egyes kérelmek elfogadásának vagy elutasításának jogát fenntartjuk.

2. A G DATA partnerprogramban kizárólag számlaképes, az ÁFA körbe tartozó vállalkozások vehetnek részt. Az Ön részére kifizetett G DATA jutalékokról Áfás számlát kell kiállítania felénk, jutalékának kifizetése ezután lehetséges.

3. A partner program kifizetéseit PayPal számlára teljesítjük. Ehhez rendelkeznie kell egy PayPal e-mail címmel, amelyre pénzt tud fogadni.

4. Az egyes kifizetések minimális összege nettó 20 ezer forint. A kifizetések maximális gyakorisága: havonta.

Amennyiben szeretne részt venni affiliate programunkban, kérjük, hogy regisztráljon az alábbi link segítségével. A regisztrációval Ön elfogadja a fenti korlátozó feltételeket.