Tisztelt PC World előfizető!

Ön a magazin megvásárlásával jogosultságot szerez arra, hogy minden hónapban ingyenesen használja a G DATA Internet Security programot 1 számítógép védelmére.

A 30 napig használható licenckulcsokat egy jelszóval védett oldalon tudja lekérni, amelyre a lejjebb található gomb segítségével tud belépni. A belépéshez szükséges jelszót minden hónapban megtalálja a magazinban.

Jelenleg a magazin 2022. októberi számához kapcsolódó jelszó van érvényben.

A licenc igénylése és aktiválása

A G DATA Internet Security szoftvert az alábbiak szerint tudja használatba venni:

  • Lépjen be a jelszó segítségével. Figyelem: a jelszavak csupa nagybetűt tartalmaznak.
  • Helyezze a 30 napos kódot a kosarába, majd kattintsa végig a „vásárlási” folyamatot. Ennek során nem kell fizetnie, de meg kell adnia egy e-mail címet, amelyre a licenckulcsot elküldjük Önnek.
  • A folyamat végén láthatja új licenckulcsát, illetve megkapja azt e-mailben is. 30 naponként új licenckulcsot kell igényelnie a magazin aktuális számában található jelszó segítségével.
  • Minden új licenckulcsot aktiválnia kell a szoftverben. Ehhez nyissa meg a szoftver beállításait, majd az Antivirus > Frissítések > Licenc aktiválása… útvonalat követve nyissa meg a regisztrációs űrlapot, és aktiválja a licencet. A folyamatot az alábbi kép szemlélteti:

Gyakran ismételt kérdések


1Miben különbözik a 30 napos próbaverzió és az itt lekérhető magazin kód?
A 30 napos próbaverzió csak egyetlen alkalommal használható egy számítógépen, majd a 30 nap után a próbaverzió már nem aktiválható újra. Az itt lekérhető licenckulcsok segítségével viszont folyamatosan tudja használni a szoftvert, azzal a megszorítással, hogy minden hónapban új licenckulcsot kell regisztrálni, és ehhez szüksége van a magazinban található jelszóra.

2Különbözik az itt lekérhető szoftver funkcionalitása a kereskedelmi verzióétól?
Nem. Az itt lekérhető kódok a G DATA Internet Security teljes értékű változatának használatát teszik lehetővé, amely minden kereskedelmi funkciót tartalmaz.

3Hány darab kódot használhatok havonta?
Egyetlen magazin kódot tud a kosarába tenni, és a magazinnal kötött megállapodásunk egyetlen számítógépen teszi lehetővé a szoftver jogszerű használatát. Módja van megvásárolni a több gépes teljes értékű licenceket, így nem kell minden hónapban új kódot regisztrálnia. Fenntartjuk a jogot arra, hogy amennyiben visszaélést tapasztalunk a kódok felhasználásában, az érintett licenckulcsokat letiltsuk.

4Újra kell telepítenem a szoftvert minden hónapban?
Nem, a szoftvert nem kell újratelepítenie. Csupán arra van szükség, hogy új licenckulcsot regisztráljon 30 naponta.

5Hogyan vehetem igénybe a terméktámogatást?
Kattintson segítség oldalunkra a terméktámogatásunk eléréséhez.


G DATA Internet Security 30 napos licenckulcs lekérése

Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre: