G DATA INTERNET SECURITY FOR ANDROID 1 ÉV

4.90909090909 az 5-ből 11 vásárlói értékelés alapján
(11 vásárlói értékelés )

4 095 Ft43 000 Ft

Válassza ki, hogy jogosult-e valamilyen kedvezményre, és azt, hogy hány mobiltelefonra szeretné megvásárolni a szoftvert. A licenc érvényessége alatt mindig jogosult a legfrissebb verzió használatára!

Kiürítés
Cikkszám: M1001ESD12 Kategória:

A G Data Internet Security for Android nem csupán megvédelmezi az androidos okostelefonokat és táblakészülékeket a kártevőktől, de védelmet nyújt a készülék elvesztése esetén is.

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az okostelefonokat. Védelmet nyújt böngészés közben, átvizsgálja a letöltött alkalmazásokat, hívás és sms szűrőt tartalmaz, képes érzékelni a SIM kártya változását, és ebben az esetben blokkolja a telefon használatát, valamint lehetőséget ad számunkra, hogy távolról töröljük a készülék tartalmát.

A G Data Internet Security for Android kezelőfelülete magyar nyelven használható.

Vásárlói értékelések

Az 5 csillagból ennyire értékelve: 4.90909090909
11 értékelés
3 csillag 0 0 %
2 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %

11 értékelés ehhez: G DATA INTERNET SECURITY FOR ANDROID 1 ÉV

  Értékelés hozzáadása

  Elérhető kedvezmények leírása:

  35% kedvezményre jogosultak mindazok, akik G DATA licencet újítanak meg, vagy korábban már vásároltak bármilyen G DATA terméket.

  Első vásárláskor emellett 35% kedvezményt nyújtunk a következő csoportoknak: diákok, tanárok, nyugdíjasok, egészségügyi dolgozók, rendőrök és tűzoltók.

  A Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai kuponkódos kedvezményt vehetnek igénybe. Kupon igényléséhez kattintson ide.

  Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak.

  Az adott kedvezményszint kiválasztásával Ön jogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy az adott kedvezményre jogosult!