G DATA MOBILE SECURITY FOR ANDROID

4.92857142857 out of 5 14 vásárlói értékelés alapján
(14 vásárlói értékelés)

2 925 Ft100 000 Ft

A G DATA Mobile Security kiemelkedő védelmet nyújt Android operációs rendszeren a kártevők különböző típusai ellen, és ezt prémium szolgáltatásokkal – lopásvédelem, SIM zárolás, alkalmazások jelszóval történő védelme, szülői felügyelet – egészíti ki.

Minőségi szoftver kiemelkedő vírusfelismerési aránnyal és GDPR megfelelőséggel Németországból, magyar nyelvű kezelőfelülettel.

A licenc érvényessége alatt mindig jogosult a legfrissebb verzió használatára.

Válassza ki, hogy jogosult-e valamilyen kedvezményre, és azt, hogy hány számítógépre szeretné megvásárolni a szoftvert.

Törlés
Cikkszám: M2001 Kategória:

A G Data Mobile Security for Android nem csupán megvédelmezi az androidos okostelefonokat és táblakészülékeket a kártevőktől, de védelmet nyújt a készülék elvesztése esetén is.

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az okostelefonokat. Védelmet nyújt böngészés közben, átvizsgálja a letöltött alkalmazásokat, hívás és sms szűrőt tartalmaz, képes érzékelni a SIM kártya változását, és ebben az esetben blokkolja a telefon használatát, valamint lehetőséget ad számunkra, hogy távolról töröljük a készülék tartalmát.

A G Data Mobile Security for Android kezelőfelülete magyar nyelven használható.

A kizárólag vírusvédelmet tartalmazó androidos program ingyenesen letölthető a Google Play áruházból, és a prémium funkciók nélkül ingyenesen használható. Az itt megvásárolható verzió a prémium funkciókat is tartalmazza.

Tulajdonságok

Android (Android platform esetében a licenc vásárlása a prémium funkciók használatát teszi lehetővé.)
Valósidejű védelemVédelem az androidos kártevők minden fajtájával szembenAdathalászat elleni védelemIntegrált böngésző adathalászat elleni védelemmel
SIM védelemSIM kártya cseréjének védelme, illetéktelen SIM blokkolásalocateAz elveszített készülék megkeresése a bemérés segítségével
alkalmazás kontrollAz alkalmazások indításának korlátozása jelszó segítségévelSzülői felügyeletA gyermek tevékenységének korlátozása a szülői felügyelet modul segítségével

 

Vásárlói értékelések

Az 5 csillagból ennyire értékelve: 4.92857142857
14 értékelés
3 csillag 0 0 %
2 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %

14 reviews for G DATA MOBILE SECURITY FOR ANDROID

  Értékelés hozzáadása

  Elérhető kedvezmények leírása:

  35% kedvezményre jogosultak mindazok, akik G DATA licencet újítanak meg, vagy korábban már vásároltak bármilyen G DATA terméket.

  Első vásárláskor emellett 35% kedvezményt nyújtunk a következő csoportoknak: diákok, tanárok, nyugdíjasok, egészségügyi dolgozók, rendőrök és tűzoltók.

  A Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai kuponkódos kedvezményt vehetnek igénybe. Kupon igényléséhez kattintson ide.

  Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak.

  Az adott kedvezményszint kiválasztásával Ön kijelenti, hogy az adott kedvezményre jogosult!

   

  Bejelentkezés

  Elfelejtett jelszó?

  Fiók létrehozása?