G DATA MOBILE SECURITY FOR ANDROID

4.92857142857 out of 5 14 vásárlói értékelés alapján
(14 vásárlói értékelés)

2 925 Ft100 000 Ft

A G DATA Mobile Security kiemelkedő védelmet nyújt Android operációs rendszeren a kártevők különböző típusai ellen, és ezt prémium szolgáltatásokkal – lopásvédelem, SIM zárolás, alkalmazások jelszóval történő védelme, szülői felügyelet – egészíti ki.

Minőségi szoftver kiemelkedő vírusfelismerési aránnyal és GDPR megfelelőséggel Németországból, magyar nyelvű kezelőfelülettel.

A licenc érvényessége alatt mindig jogosult a legfrissebb verzió használatára.

Válassza ki, hogy jogosult-e valamilyen kedvezményre, és azt, hogy hány számítógépre szeretné megvásárolni a szoftvert.

Törlés
Cikkszám: M2001 Kategória:

A G Data Mobile Security for Android nem csupán megvédelmezi az androidos okostelefonokat és táblakészülékeket a kártevőktől, de védelmet nyújt a készülék elvesztése esetén is.

A szoftver könnyen telepíthető és konfigurálható, és a háttérben futva nem lassítja le az okostelefonokat. Védelmet nyújt böngészés közben, átvizsgálja a letöltött alkalmazásokat, hívás és sms szűrőt tartalmaz, képes érzékelni a SIM kártya változását, és ebben az esetben blokkolja a telefon használatát, valamint lehetőséget ad számunkra, hogy távolról töröljük a készülék tartalmát.

A G Data Mobile Security for Android kezelőfelülete magyar nyelven használható.

A kizárólag vírusvédelmet tartalmazó androidos program ingyenesen letölthető a Google Play áruházból, és a prémium funkciók nélkül ingyenesen használható. Az itt megvásárolható verzió a prémium funkciókat is tartalmazza.

Tulajdonságok

Android (Android platform esetében a licenc vásárlása a prémium funkciók használatát teszi lehetővé.)
Valósidejű védelemVédelem az androidos kártevők minden fajtájával szembenAdathalászat elleni védelemIntegrált böngésző adathalászat elleni védelemmel
SIM védelemSIM kártya cseréjének védelme, illetéktelen SIM blokkolásalocateAz elveszített készülék megkeresése a bemérés segítségével
alkalmazás kontrollAz alkalmazások indításának korlátozása jelszó segítségévelSzülői felügyeletA gyermek tevékenységének korlátozása a szülői felügyelet modul segítségével

 

Vásárlói értékelések

Az 5 csillagból ennyire értékelve: 4.92857142857
14 értékelés
3 csillag 0 0 %
2 csillag 0 0 %
1 csillag 0 0 %

14 reviews for G DATA MOBILE SECURITY FOR ANDROID

  Értékelés hozzáadása

  Elérhető kedvezmények leírása:

  35% kedvezményre jogosultak mindazok, akik G DATA licencet újítanak meg, vagy korábban már vásároltak bármilyen G DATA terméket.

  Első vásárláskor emellett 35% kedvezményt nyújtunk a következő csoportoknak: diákok, tanárok, nyugdíjasok, egészségügyi dolgozók, rendőrök és tűzoltók.

  A Magyar Orvosi Kamara és a Magyar Ügyvédi Kamara tagjai kuponkódos kedvezményt vehetnek igénybe. Kupon igényléséhez kattintson ide.

  Az egyes kedvezmények nem összevonhatóak.

  Az adott kedvezményszint kiválasztásával Ön kijelenti, hogy az adott kedvezményre jogosult!