Lakossági licenc meghosszabbítása vagy kiterjesztése - G Data Antivírus

Lakossági G DATA licenc meghosszabbítása / kiterjesztése

Tisztelt Felhasználónk!

Mindent megteszünk azért, hogy G DATA licencét a lehető legkényelmesebb módon újíthassa meg vagy terjeszthesse ki több számítógépre. Ezért az alábbi két lehetőség közül választhat:


1. Hosszabbítás és kiterjesztés bankkártyával

Amennyiben kényelmesen, bankkártyával szeretne fizetni a webáruházunkban, kérjük, hogy keresse fel a vásárlás menüpontot az alábbi gombok segítségével, majd helyezze kosarába a megfelelő terméket. A vásárlás végén lehetősége lesz megadnia jelenlegi G DATA licenckulcsát, így automatikusan meglévő licencét hosszabbítjuk meg.

Ugrás a bankkártyás fizetéssel történő licenchosszabbításra vagy kiterjesztésre:


2. Hosszabbítás űrlap kitöltésével

Amennyiben banki utalással szeretne fizetni, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, úgy G DATA licencének meghosszabbításához / kiterjesztéséhez töltse ki az alábbi űrlapot!

Annak érdekében, hogy minél jobban ki tudjuk Önt szolgálni, kérjük szépen, hogy adjon meg minél több adatot. Az űrlap kitöltése nem vesz többet igénybe néhány percnél.

[[[["field26","equal_to","2"]],[["show_fields","field27"]],"and"],[[["field26","equal_to","3"]],[["show_fields","field29"]],"and"],[[["field7","equal_to","2"]],[["show_fields","field24"]],"and"],[[["field30","less_than","5"]],[["show_fields","field23"]],"and"]]
1 Step 1
Az Ön vezetékneve:
Az Ön keresztneve:
Az Ön telefonszáma:
G DATA licenc vagy felhasználónévKérjük, adja meg G DATA licenckulcsát, vagy felhasználónevét, amelyre a hosszabbítást aktiválni szeretné. Ha nem ismeri jelenlegi licenckulcsát, akkor hagyja üresen ezt a mezőt.

Tudnivalók a licencek kiterjesztéséről:


G DATA lakossági termékek esetében a licenceket úgy tudjuk több számítógépre kiterjeszteni, ha ezzel egyidejűleg minimum egy év hosszabbítást is vásárol. Ha például G DATA Antivirus terméket használ 1 számítógépen, és a licencéből még 6 hónap hátra van, akkor úgy tud két gépes licencre váltani, hogy a 6 hónapra kifizeti a két termék árának különbségét (amely ebben az esetben bruttó 1000 forint), valamint a két gépes licencet egy újabb évre meghosszabbítja (bruttó 11500 forintért). A végösszeg így bruttó 12500 forint lenne, melyből azonban leszámítjuk a 35 vagy 50 százalékos hosszabbítási kedvezményt. Így Önnek a kedvezmény szintjétől függően bruttó 8125 vagy bruttó 6250 forintot kell majd fizetnie, a licencet pedig további 18 hónapon keresztül használhatja, immár két gépen.  

A jelenlegi termék licencskulcsa, vagy felhasználóneve és jelszava:Kérjük, adja meg a vásárláskor kapott licenckulcsot vagy az aktiválás során megkapott felhasználónevet (ezt a szoftverében is meg tudja nézni).
Kedvezményre jogosító igazolvány száma:Magyar Orvosi Kamarai vagy Magyar Ügyvédi Kamarai igazolvány száma
Eredeti vásárlás helye:Kérjük, adja meg a kereskedő nevét, ahol a számítógépet vásárolta

A hosszabbításról / kiterjesztésről számlát fogunk kiállítani. Ehhez kérjük, hogy adja meg számlázási adatait!

Számlázási név:Magánszemély vagy cégnév
Számlázási cím:Lakhely vagy székhely megnevezése (Irányítószám, település neve, utcanév és házszám)
Cég esetében adószám:Ha szeretné, hogy a számlán szerepeljen a cég adószáma, itt megadhatja azt.
Megjegyzés:Itt megadhat további részleteket
0 /
Previous
Next