Licenchosszabbítás / kiterjesztés

Tisztelt Felhasználónk!

Mindent megteszünk azért, hogy G DATA licencét a lehető legkényelmesebb módon újíthassa meg vagy terjeszthesse ki több számítógépre. Ezért az alábbi két lehetőség közül választhat:


1. Hosszabbítás és kiterjesztés bankkártyával

Amennyiben kényelmesen, bankkártyával szeretne fizetni a webáruházunkban, kérjük, hogy keresse fel a vásárlás menüpontot az alábbi gombok segítségével, majd helyezze kosarába a megfelelő terméket. A vásárlás végén lehetősége lesz megadnia jelenlegi G DATA licenckulcsát, így automatikusan meglévő licencét hosszabbítjuk meg.

Ugrás a bankkártyás fizetéssel történő licenchosszabbításra vagy kiterjesztésre:


2. Hosszabbítás űrlap kitöltésével

Amennyiben banki utalással szeretne fizetni, vagy szeretné felvenni velünk a kapcsolatot, úgy G DATA licencének meghosszabbításához / kiterjesztéséhez töltse ki az alábbi űrlapot!

Annak érdekében, hogy minél jobban ki tudjuk Önt szolgálni, kérjük szépen, hogy adjon meg minél több adatot. Az űrlap kitöltése nem vesz többet igénybe néhány percnél.

Kiegészítő információ, hogy amennyiben űrlapos hosszabbítást választ, úgy és a rendelését átutalással rendezi, úgy rendelését később nem fogja látni vásárlói fiókjában. Ezért kérjük, hogy az űrlapos hosszabbítást csak akkor válassza, ha kényelmi okokból ez felel meg Önnek.

    Licenc meghosszabbítása


    123

    Banki utalással, számla alapjánPayPal bankkártyás fizetés segítségével (angol kezelőfelület)