Lenyűgöző teljesítmény

Többmotoros vírusvédelem

Matematikai úton bizonyított, hogy egyetlen algoritmus nem nyújthat védelmet minden kártevő ellen. A G DATA szoftvereibe éppen ezért már több mint 10 éve két vírusirtó motort integrálunk, ami biztosítja, hogy hosszú távon, folyamatosan a legjobb vírusvédelmet nyújtsuk az Ön számára.

Olyan páratlan védelmet, ami a lehető legtöbb kártevő ellen megvédi számítógépeit, és lehetővé teszi, hogy a vírus­ir­tás helyett a fontosabb feladataira koncentráljon.

Ráadásul a két vírusirtó motor használata nem jelent megnövekedett terhet a számítógépek számára, mivel azok a feladatokat elosztva futtatják. Független kutatólaboratóriumok, közöttük a Virus Bulletin, az AV-Comparatives és az AV-TEST.org tesztjei is igazolják, hogy a legjobb védelmet nyújtjuk az Ön számára.


Védelem a legújabb vírusok ellen

A két független, szignatúra alapú vírusirtó motor teljesítményét saját fejlesztésű kiváló heurisztikus védelmünk és az integrált kitörésvédelem egészíti ki. Mindkettő célja, hogy egyedi felismerő algoritmusok segítségével áthatolhatatlan pajzsot tartsanak a még nem visszafejtett vírusok elé is.

Heurisztikus védelmünk mesterséges intelligenciája segítségével még a nem azonosított kártevőket is felismeri pusztán azok viselkedése alapján. A felhő alapú kitörésvédelem az e-mailben terjedő vírusok ellen nyújt védelmet már a megjelenésétől számított első percben.

A szintén felhő alapú webcím- és fájlvédelem emellett rendkívül gyors reakcióidőt biztosít szoftvereink részére. Így még akkor is megbízható védelmet nyújtunk az Ön hálózata számára, ha a legújabb kártevők támadják meg azt.


Maximális teljesítmény

Szoftvereink víruskeresésének sebességét az ujjlenyomatképzés sokszorozza meg. Vírusirtóink egyedi azonosítót képeznek minden egyes átvizsgált fájlról, ami lehetővé teszi, hogy az időről időre megismételt víruskeresés ideje a töredékére csökkenjen.

Termékeink rendkívül keveset foglalnak el a memóriából, az ütemezett víruskereséseknél pedig több szinten szabályozható, hogy azok mennyire terhelhetik a rendszert.

Minimális téves riasztás

A téves riasztások megakadályozását a kiterjedt, karbantartott fehér­listázás garantálja, ami kizárja, hogy vírusirtónk tévesen egy rendszerfájlt azonosítson kártevőként.

Így nem fordulhat elő, hogy szoft­verünk blokkol egy olyan fájlt, ami valójában az operációs rendszerhez tartozik.