Biztonságos számvitel

  • Termék: G Data EndpointProtection Enterprise

A K+J vezetése számára a cég megalapítása óta kiemelt prioritás volt, hogy szakértő munkatársi gárdával és kiváló informatikai háttérrel segítse az ügy felek kiszolgálását, így vírusvédelemből is a legjobbat keresték. Joó Róbert, a cég ügyvezetője nem bánta meg, hogy a G Data mellett döntöttek.

„Korábban egy másik, gyorsnak mondott vírusvédelmet használtunk, de a G Data bevezetésével nem tapasztaltunk semmilyen teljesítményromlást. A G Data jól fut még a régebbi, 4-5 éves gépeinken is. A szoftver árazásával is elégedettek vagyunk, mindenképpen versenyképes a konkurens gyártókhoz képest” – ismertette tapasztalatait Joó Róbert, a K+J ügyvezetője.

A G Data vírusvédelmét számos kisvállalat választotta már hálózatának védelmére mind Magyarországon, mind világszerte. A robusztus, más gyártók esetében bonyolult vállalati védelem a G Data esetében könnyen átlátható és üzemeltethető. A G Data két független víruskereső motort integrált a termékeibe, ami jelentősen növeli a vírusfelismerés hatékonyságát, de nem növeli a téves riasztások számát. Míg független tesztek szerint általános, hogy még a jónak mondott antivírusrendszerek is csupán a kártevők 94-98%-át ismerik fel, a G Data rendre 99% feletti eredményeket ér el a tesztekben.

„A védelmünk stabil, sem a vírusok, sem a kéretlen reklámlevelek nem jutnak át rajta” – emeli ki a K+J ügyvezetője.

A beállítások segítségével szabályozható a vírusvédelem működése, a tűzfalpolitika és emellett az is, hogy a felhasználók milyen alkalmazásokat nem futtathatnak, milyen adathordozó eszközöket használhatnak, milyen weboldalakat kereshetnek
fel és mennyit internetezhetnek.

„Fontos, hogy a G Data segítségével lehetőségem nyílt korlátozni a munkatársak internethasználatát és azt is, hogy milyen weboldalakat keresnek fel. Minden munkatársunk tudja, hogy a vezetésnek már lehetősége van arra, hogy letiltsa a Facebookot és a hasonló weboldalakat, és amennyiben szükséges, élni is fog ezzel a lehetőségével” – hangsúlyozza Joó Róbert.

2012 júniusában a szoftver bevezetését a V-Detect Antivírus Kft. szakértő munkatársai segítették, az üzemeltetést a K+J informatikai szolgáltató partnere, az Adept Consulting végzi, távolról.

„Rendkívül jók a tapasztalataink a G Data magyarországi terméktámogatásával is. Ha kell, azonnal, hivatali munkaidőn túl is rendelkezésre állnak” – mondta végezetül az ügyvezető.

A K+J 1997 óta nyújt számviteli szolgáltatásokat több mint 100 ügyfele számára. A cég MSZEN ISO 9001 : 2001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert alkalmaz arra, hogy fenntartsa magas minőségű szolgáltatásait.
Az esettanulmány PDF formátumban letölthető innen:

Biztonságos számvitel
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.