G Data felsőoktatási partnerprogram

A G Data magyarországi képviselete a Huninet Egyesülettel közösen vírusvédelmi akciót indít a magyar felsőoktatási intézmények számára.

A Huninettel közös akcióban felajánlott G Data EndpointProtection szoftvercsomag a vírusvédelem és a levelezésvédelem mellett tartalmazza a PolicyManager funkciót is, melynek segítségével megvalósítható a tartalomszűrés, az internethasználat idő alapú korlátozása, a külső meghajtók és a nem kívánt alkalmazások blokkolása a hálózaton belül.

A partnerprogram részletei

A Huninet partnerprogramban felajánlott G Data licencek ára 255 forint + áfa / kliens / év. A program feltétele, hogy a Huninet tagok 2012. december 31-ig minimum 10.000 kliensre védelmére igénylést adjanak le.

Amennyiben az intézmény korábban más vírusirtót használt, a G Data licenceket ingyenesen biztosítjuk a licencek lejártáig, de maximum 12 hónapra.

A programmal kapcsolatban érdeklődni a huninet[kukac]v-detect.hu e-mail címen lehet.

A G Data rövid bemutatása

A G Data több mint 27 éve megbízható partner a vírusvédelemben. 1985-ben a cég alapítója mutatta be a világ első vírusvédelmi koncepcióját, a G Data pedig azóta is a német piac vezető gyártója.
A cég termékét a nemzetközi PC World magazin 2012-ben a világ legjobb vírusvédelmi szoftverének választotta.
Mivel a G Data két független vírusirtó motort integrál szoftvereibe, ezért független teszteredmények alapján a világ egyik legjobb vírusvédelmét nyújtja.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

G Data felsőoktatási partnerprogram
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.