A Virus Bulletin legutóbbi tesztje Windows 7 rendszeren vizsgálta a különböző vírusirtó szoftverek teljesítményét. Az 51 védelmi program közül ismét a G Data nyújtotta a legjobb reaktív felismerési arányt.

A nemzetközi Virus Bulletin átfogó szempontok alapján teszteli a vírusirtó szoftverek teljesítményét. Míg a VB100% minősítés megszerzéséhez elegendő az, hogy az adott termék felismerje a körülbelül 2500 vadon élő kártevő mindegyikét és eközben ne adjon téves riasztást, a laboratórium ennél tízszer nagyobb mintán vizsgálja meg a szoftverek valódi védelmi képességét.

Az augusztusi, most nyilvánosságra hozott teszten 99,14%-os eredménnyel ismét a G Data reaktív felismerési aránya bizonyult a legjobbnak. Emellett a német szoftver proaktív felismerése is kimagasló, 90,84%-kos teljesítményt nyújtott, így a reaktív és a proaktív felismerés (RAP) átlaga is a legjobbak közé tartozik. A Virus Bulletin szakértői az eredmények értékelésében kiemelték, hogy a G Data vírusirtója a laboratórium tesztjeinek egyik olyan résztvevője, mely folyamatosan magas teljesítményt nyújt, és a most bevezetett, a programok stabilitását vizsgáló méréseken is a lehető legjobb eredményt érte el.

A G Data a tesztben a 32. VB100% díját szerezte meg.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kiemelkedő teljesítményt nyújt a G Data
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.