Kapj el, ha tudsz! Avagy „rajtam röhög a Vadnyugat”…

Kapj el, ha tudsz! Avagy „rajtam röhög a Vadnyugat”…

A freelandi (Pennsylvania) rendőrség nemrég kiposztolta a Facebookra a 35 éves Anthony James Lescowitch körözési fotóját, akit még egy a múlt nyáron elkövetett testi sértés miatt kerestek.

Lescowitchnak annyira megtetszett a dolog, hogy megosztotta a saját Facebook oldalán, ám nem érte be ennyivel: a rendőrség oldalán elkezdte gúnyolni az egyenruhásokat.

Nem sokkal ezután a trükkös rendőrök egy vonzó nő bőrébe bújtak (a Facebookon), és így próbálták kideríteni a körözött személy hollétét. Arra kérték, hogy találkozzanak egy italra, de miután Lescowitch elhárította a kérést, azt írták neki, hogy „a legkevesebb, amit megtehetsz, hogy kijössz, hogy elszívjunk egy cigarettát együtt”.

Végül Lescowitch csak ráállt a dologra, ám a rendőrök azonnal el is fogták, amikor felbukkant a megbeszélt helyen.

https://virusirto.hu/wp-content/uploads/2014/01/18386198_l.jpg

Elfogtuk! Alig 45 perccel azt követően, hogy megosztotta az állapotát!”, posztolták büszkén a rendőrök a hírt a Facebook oldalukon.

Mi ebből a tanulság? 

  1.  Jól gondoljuk meg, hogy mit osztunk meg a Facebookon.
  2.  Ne álljunk szóba idegenekkel, ha mégoly hízelgő is, amit közölnek velünk, hiszen ki tudja, ki rejtőzik egy-egy profil mögött a közösségi oldalon.
  3.  Szokjunk le a dohányzásról… 

Forrás: Facecrooks

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kapj el, ha tudsz!  Avagy „rajtam röhög a Vadnyugat”…
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.