A Computer Bild tesztje alapján a G Data kínálja a legjobb védelmet az online bankoló ügyfelek részére

Manapság bármely PC alapfelszereltségéhez kell, hogy tartozzon egy erőteljes biztonsági megoldás, amely védelmet nyújt a digitális kártevők, az online csalók és a kiberbűnözők ellen. Németország legnagyobb számítógépes magazinja, a Computer Bild nyolc biztonsági csomagot vetett össze legutóbbi tesztjében.

A független AV-Test és AV-Comparatives tesztlaborokkal együttműködve, a tesztelők hagyták, hogy 180.000 kártevő példány rászabaduljon a nyolc biztonsági megoldásra. A végeredmény szerint a G DATA INTERNET SECURITY a vitathatatlan első helyezett az online banki védelem terén. Köszönhetően az egyedi BankGuard technológiának, még a korábban ismeretlen kártevőket is képes volt blokkolni a szoftver valós időben. A tesztelők dicsérték a teljes körű védelmet, amely detektálta és megállította a kártevők 99,9%-át, még abban az esetben is ha nem volt közvetlen internetkapcsolat.

Az online banki tranzakciók során a G Data még akkor is védelmet kínál, amikor egyáltalán nem képes detektálni a kártevőt, mivel folyamatosan figyeli a memóriát és meggátolja a fizetési adatok bármilyen manipulációját. Emiatt a G Data az egyetlen a cégek közül, amely a legmagasabb értékelést kaphatja ezen a területen.” Hozzátették: „Ideális megoldás, amikor az ember úton van, vagy gyenge a hálózati lefedettség. Még internetkapcsolat nélkül is, a szoftver megbízhatóan felfedezte majdnem az összes kártevőt, és így példátlan védelmet biztosított a számítógépnek.

G Data Internet Security

A Computer Bild által nemrég elvégzett összehasonlító tesztek konklúziója:

A G DATA INTERNET SECURITY megbízhatóan látja el a PC és a személyes adatok védelmét, a legjobb védekezést biztosítva a vírusok és trójaiak ellen, plusz egy erőteljes tűzfalat kínálva. Mindez azt jelenti, hogy az internetfelhasználók a lehető legjobb védelmet kapják az összes típusú veszély ellen, akár e-mailezésről, akár online banki tranzakciókról vagy éppen csak webes szörfölésről beszélünk.

 

A szoftver legkiemelkedőbb tulajdonságai:

Legjobb védelem a vírusok és más kártevők ellen.

BankGuard technológia a biztonságos online bankoláshoz.

– Azonnali e-mail védelem, SSL titkosítással is.

– Az exploit védelem blokkolja a szoftverekben lévő sérülékenység kiaknázására készített kártevőket.

Billentyűzetfigyelés elleni védelem – automatizált, szignatúrafüggetlen valós idejű  védelem teljesítménycsökkenés nélkül.

– Biztonságos tűzfalon keresztül végrehajtott hack elleni védelem.

– Hirdetések és adathalász e-mailek elleni AntiSpam védekezés.

– 24 órás ingyenes ügyféltámogatás (24/7/365).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A Computer Bild tesztje alapján  a G Data kínálja a legjobb védelmet az online bankoló ügyfelek részére
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.