A G DATA segít abban, hogy a legtöbbet kihozza informatikai infrastruktúrájából. Ahelyett, hogy hardverberuházásra költene és a meglévő szerverek, kliensek gyorsaságát vagy a hálózat sávszélességét növelné, a G DATA v.13-as vírusvédelme pluszköltségek nélkül fokozza a teljesítményt és a hatékonyságot.

Ahogyan a vállalat növekszik, nő azoknak az asztali számítógépeknek, laptopoknak, okostelefonoknak és tableteknek is a száma, melyeket biztosítani kell a kártevők ellen. A belső hálózat áteresztőképessége azonban sokszor nem bővül ugyanolyan ütemben, amilyenben a kliensek szaporodnak.

A szervezet részéről tipikus válasz a szerverek kapacitásának és a belső hálózat áteresztőkapacitásának növelése, ami gondos előkészítést, időt és pénzt igényel. De van egy alternatíva: ha olyan biztonsági megoldást választ a vírusvédelemre, amely jobban takarékoskodik a meglévő erőforrásokkal.

A G DATA vállalati vírusvédelmének 13-as verziója a már megszokott kitűnő védelem mellett az erőforrások területén is jobban teljesít, mint eddig bármikor. A fejlesztések közé tartok a második vírusvédelmi motor, a CloseGap hibrid védelmi technológia integrálása differenciális és inkrementális szignatúrafrissítésekkel, valamint az alhálózati szerverkomponens teljesítményközpontú újratervezése.

Tudjon meg többet magyar nyelvű whitepaperünkből!

1 Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

A G DATA fokozza a teljesítményt
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.