Stiftung Warentest: a G DATA megoldása a legjobb

Tizedik alkalommal is megkapta a G Data Internet Security antivírus megoldása a Stiftung Warentest „nagyon jó” minősítését. A legfrissebb tesztben 18 windowsos vírusvédelmet hasonlított össze az intézet, az eredmények a test.de oldalon érhetőek el.

A Stiftung Warentest márciusi tesztmagazinjában megjelent összehasonlítás szerint a G Data Internet Security megoldása a legjobb biztonsági csomag. A német vállalat vírusvédelmi megoldása 2005 óta folyamatosan lenyűgözi a független intézet tesztelőit. A tesztben a G Data Internet Security 2017 volt az egyetlen, mely a „nagyon jó” minősítést megkapta.

Nemcsak véd, de barátságos is

A legutóbbi tesztben 18 darab windowsos biztonsági megoldást hasonlítottak össze a tesztelők. A szakemberek következtetése: „kizárólag a G DATA teljesített nagyon jól”. A kutatókat nemcsak a G Data technológiája nyűgözte le, de a szoftver barátságos felhasználói felületet is dicsérték. „Emellett a G DATA megoldása kiemelkedett a mezőnyből, mint az egyedüli megoldásszállítóé, amelynek az általános szerződési feltételei és adatvédelmi irányelvei egyaránt hibamentesek voltak.”

Számunkra nagy elismerés, hogy a G DATA Internet Securityt immár sorban a tizedik alkalommal ismerte el kiváló minőségű víruskeresőnek a neves tesztközpont.

A Stiftung Warentest egy 1964-ben alapított, független fogyasztói szervezet, mely elsősorban kiadványainak értékesítéséből tartja fenn önmagát. A szervezet egyetlen piaci cég által sem támogatott összehasonlító termékteszteket végez, az eredményeket pedig saját, reklámmentes kiadványaiban teszi közzé.

18 Comments

  1. Dinya László szerint:

    G-Data a legjobb,Avast,Dr Web stb.elbújhat!

  2. Peter Feszler szerint:

    Microsoft Security Essential? Milyennek tekinthető?

    • A Microsoft megoldását a különböző laboratóriumok olyan védelmi programnak tekintik, amelyhez a többit lehet viszonyítani. A sereghajtók közé tartozik, mialatt az élvonalbeli vírusirtók 95 és 99 százalék között teljesítenek, a Microsoft jellemzően 80 százalék körül. ( A középmezőny pedig 90-95 között.)

  3. Zsolt Gergely szerint:

    Ki kell próbálni a lehetőség adott, én forgalmazom a Nod-ot is meg a G Datát is fényévekkel jobb a Nod-nál

  4. Durmics Tamás szerint:

    A program megvétele nem egy évre szól. A hozzá adott folyamatos fejlesztés, a vírusok vagy károkozói tevékenységek felismerésének képessége az, amit évente meg kell fizetni.
    Tudod: attól, h az autót megvetted, az üzemanyagot (motorolaj, téli gumi, stb.) nem adják hozzá ingyen.

  5. János Nágel szerint:

    A kérdés mennyit kérnek érte.A legtöbb vírusirtó max egy évre szól utána újra meg kell venni.Régen ez nem volt téma.

  6. Béla Szolnoki szerint:

    Csak a szól belőlem, de valahogy a német tesztekben az olyan nemzetközi cégek mint a Siemens, Symantec, Volkswagen, (Audi, BMW, Mercedes, Opel) … valahogy mindig előkelő helyen végeznek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Stiftung Warentest: a G DATA megoldása a legjobb
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.