Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk

Minden vásárlónknak, ügyfelünknek, vállalati és otthoni felhasználónknak, viszonteladónknak, partnerünknek és hírlevél olvasónknak a lehető legkellemesebb, békés és áldott ünnepeket kívánunk!

Köszönjük szépen, hogy velünk voltatok, hogy a G DATA szoftvereit használjátok, hogy segítitek munkánkat és olvassátok a bejegyzéseinket!

Hogy könnyebbé tegyük a következő évet számotokra, az alábbi kedvezménnyel szeretnénk kedveskedni nektek:

A kupon segítségével minden teljes árú termékünket 35% kedvezménnyel tudjátok megvásárolni január 31-ig, azaz új vásárlás esetében is biztosítjuk számotokra a hosszabbítási kedvezményt.

Használatához elegendő a kuponkódra kattintani, ez biztosítja a kedvezményt a kosárban lévő teljes árú termékekre. Kattintás után válaszd ki a megvásárolni kívánt terméket, és helyed azt a kosaradba. A kedvezményt a fizetési oldalon, fizetés előtt fogod látni. Ha ez valamiért nem működne, úgy a KARACSONY2020 kóddal a kupont manuálisan is tudod használni.

A cikkhez a lap alján tud hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatja.

Ha tetszett a cikk:


Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Kellemes karácsonyi ünnepeket és boldog új évet kívánunk
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.