A mai nappal megemeltük árainkat, hogy igazodjunk a megváltozott euró árfolyamhoz.

Az elmúlt évek során nem hárítottuk át vásárlóinkra az euró árfolyam változásait, de eljött az a pillanat, hogy nem tudjuk tovább tartani a 2019-ben meghatározott árakat, és kénytelenek vagyunk emelni.

A G DATA Antivirus alapára bruttó 9950 forintra, a G DATA Internet Security alapára bruttó 14 500 forintra, a G DATA Total Security alapára bruttó 19 500 forintra változik.

A több gépes és több éves licenceink továbbra is kedvezményesek (például a G DATA Antivirus 10 gépre és 1 évre bruttó 44 000 forint), és változatlanul kedvezményt nyújtunk a hosszabbításokra is. A hosszabbítási kedvezmény ugyanakkor 35%-ról 20%-ra csökken.

Szoftvereinkhez a jövőben is ingyenes e-mailes és telefonos terméktámogatást nyújtunk magyar nyelven, valamint lakossági és vállalati vásárlóink egyaránt igénybe vehetik a szintén ingyenes 24/7-es nemzetközi terméktámogatást angol és német nyelveken. (A nemzetközi terméktámogatás magyar hívószáma: +36 1 999 6709.) Ezzel a G DATA és a magyarországi képviseletet ellátó V-Detect Antivírus Kft. hazánkban továbbra is egyedülálló terméktámogatást nyújt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Emelkedtek áraink
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.