Változások a G DATA vállalati termékek árazásában és felépítésében

Szeptembertől változások jönnek a G DATA vállalati termékek licencelésében: csökken a megújítási kedvezmény, megszűnik az egységes oktatási licenc, és véget ér a Patch Management modul támogatása.

A nemzetközi trendekhez igazodva a G DATA változtat vállalati termékeinek árazásán és felépítésén. 

A változások nem érintik az új licencek értékesítését, és nem lesz áremelkedés sem az új licencek esetében. 

Így 2023 szeptemberétől is még a 2021-es, rendkívül versenyképes árakon juthatnak a magyar ügyfelek vállalati G DATA termékekhez, és élvezhetik a legújabb fejlesztések előnyeit. (Itt tud olvasni a G DATA BEAST technológiáról.)

Emellett megmarad a közigazgatási (és non-profit) kedvezmény, valamint megmarad az általános oktatási kedvezmény is. 

Megszűnik viszont az egységes (on-site) oktatási licenc, így 2023. szeptemberétől nem lehet egységáron – a kliensek számától függetlenül – oktatási licencet vásárolni. 

Fontos, hogy augusztus 31-ig még lehetséges ilyen licencet rendelni (maximum 1000 kliensig érvényes egységáron), és lehetőség van a maximum 3 éves vásárlásra is. Így meglévő és új oktatási ügyfeleink még rögzíthetik a licenceik árát a következő 3 évre a jelenlegi, kedvezményes egységáron.

Csökken a megújítási kedvezmény mértéke is. Más gyártók példáját követve nemzetközi szinten a G DATA teljesen kivezeti a megújítási kedvezményt. 

Magyarországon a G DATA szoftverek kizárólagos disztribútoraként a V-Detect Antivírus Kft. azonban nem szünteti meg ezt a kedvezményt, csak mértékét csökkentjük a jelenlegi 30%-ról 15%-ra. Így meglévő magyar ügyfeleink továbbra is élvezhetik a kedvezményes megújítás előnyeit.

Végül 2024. március 30-al megszűnik a Patch Management modul támogatása. Azon ügyfeleink számára, akik még szeretnék hosszabbítani a modul licencét, arányos töredékáron számoljuk a licenc hosszabbítását. Fontos, hogy azon ügyfeleinknél, ahol megtörténik a licenckulcs módosítása (és a licencből kikerül a Patch Management modul), a szerver újraindításával a G DATA Administrator felületéről eltűnik a Patch Management rész.

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban kérdése merül fel, a tamogatas@virusirto.hu címen állunk rendelkezésére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Változások a G DATA vállalati termékek árazásában és felépítésében
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.