Maximális pontszám a G Data Internet Security for Android számára!

Az AV-Test kutatóintézet 25 Android operációs rendszerre készült biztonsági alkalmazást vizsgált meg. A G Data szoftvere kiérdemelte a tökéletes osztályzatot a teszt során, és teljes körű kártevő-felismerési képességével és könnyed használati módjával lenyűgözte a tesztelőket.

A vizsgálatot végző kutatók valódi tesztkörnyezetben vetették be a biztonsági megoldásokat a jelenleg létező fenyegetések ellen. A G Data termék minden kategóriában elsöprő volt, és meg is kapta a mindenki által vágyott AV-Test elismerést.

„Az Android rendszerben lévő milliónyi biztonsági rés és a számtalan javítás nélküli eszköz miatt egy megbízható védelmi szoftver ma már elengedhetetlen az okostelefonokon”, jelentette ki Maik Morgenstern, az AV-Test GmbH műszaki igazgatója. „Az AV-Test eredményei rendszeresen kimutatják, hogy a G Data kínálja a lehető legjobb védelmet.”

cert_consumer_2015_11_65875w260

A teszt során 7125 kártevőmintát használt fel az AV-Test labor Android platformon, és 25 biztonsági megoldást vetettek be, köztük a G Data szoftverét.

A komplett teszt eredménye itt látható: https://www.av-test.org/en/antivirus/mobile-devices/android/

Hatékony védelem okostelefonokra és tabletekre

A G Data Internet Security for Android teljes körű védelmet kínál Android operációs rendszert futtató mobileszközökre. A kártevők, kockázatos alkalmazások és böngészési veszélyek elleni védelem mellett a biztonsági alkalmazás védelmet biztosít az eszköz elvesztésének vagy eltulajdonításának végzetes következményei ellen is. Az okostelefonok bemérhetők és minden rajtuk tárolt adat a távolból törölhető, kivédve így azt, hogy harmadik fél hozzájuthasson adatainkhoz. A beépített szülői felügyeleti eszköz biztosítja, hogy a gyermekek csak úgy és akkor használhassák az okostelefonokat vagy tableteket, ahogy a szülők azt szeretnék. Például a bizonyos korú gyermekeknek nem megfelelő webes tartalom automatikusan blokkolásra kerül egy speciális gyermekböngészőben. A magas telefonszámlákat elkerülendő, a hívások és SMS-ek szintén korlátozhatóak, persze vészhívás továbbra is indítható. Így a kis felfedezők biztonságban szörfölhetnek a neten, és a szülők is nyugodtan a kezükbe adhatják mobileszközeiket.

A legfontosabb lehetőségek áttekintése:

  • Védelem az adathalász és kártékony weboldalak ellen, köszönhetően a felhő alapú detektálásnak.
  • Veszélyes alkalmazások elleni védelem: az alkalmazás-ellenőrző megvizsgálja az alkalmazások engedélyeit, és figyelmeztet a kíváncsi, szimatoló alkalmazások esetén.
  • Védelem az androidos kártevők ellen: az új felhőkapcsolat lehetővé teszi az erőforrás-kímélő magasabb fokú átvizsgálást, amellyel minden kártevőt felfedezhet és mindig naprakész maradhat a rendszer.
  • Egyénre szabható SMS- és hívásszűrés a telemarketinges és hasonló hívásokra.
  • Védelem az eszköz elvesztése és eltulajdonítása esetén: az összes tárolt adat törölhető, az eszköz lezárható vagy bemérhető.
  • Teljes körű, konfigurálható szülői felügyelet, hogy a gyermekek is használhassák a mobileszközöket.

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Maximális pontszám a G Data Internet Security for Android számára!
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.