Megjelent a G Data vírusvédelmi termékeinek új generációja, melyet megnövekedett teljesítmény és optimalizált működés jellemez.

Emellett a G Data TotalProtection már internetes jelszavainkat is képes titkosítva eltárolni.

Egy átlagos internetező tucatnyi jelszót használ arra, hogy belépjen a különböző internetes szolgáltatásokba, levelezésébe vagy a közösségi oldalakon létrehozott fiókjaiba. A felmérésekből azonban rendre az derül ki, hogy jelentős részük rendkívül egyszerű kombinációkat – például „123456” vagy „levelezes” – állít be még a fontosabb weboldalakhoz is.

Ennek legfőbb oka, hogy nehézkes túl sok bonyolult jelszót kezelni. A G Data ezért úgy döntött, hogy a kártevők elleni védelem mellett a cég TotalProtection szoftverének részeként egy jelszókezelő alkalmazást is biztosít. A modul a böngészőkbe épül be, jelenleg a Google Chrome, az Internet Explorer és a Mozilla Firefox különböző verzióit támogatja. A telepítés után a címsor mellett egy lakat ikon jelzi a jelenlétét, amelyre ha rákattintunk, akkor felajánlja az aktuális weboldalhoz korábban elmentett adatok beírását.

A G Data Jelszókezelő amellett, hogy a különböző belépési adatokat megjegyzi, a biztonság növelésében is segítséget nyújt, mivel automatikusan képes megfelelően erős kombinációkat létrehozni az egyes weboldalakhoz. Az elmentett belépési adatok titkosítva tárolódnak a számítógép merevlemezén, ahonnan exportálás segítségével másik gépre is átvihetők. Az erős jelszavak, a titkosított tárolás és az automatikus működés így megnöveli az internetezés biztonságát és kényelmesebbé teszi a belépési adatok kezelését.

Az új lakossági szoftvergeneráció három tagja a G Data Antivirus, a G Data InternetSecurity és a G Data TotalProtection. A G Data Antivirus kártevők elleni védelmét az InternetSecurity megbízható tűzfallal, a TotalProtection pedig további kényelmi szolgáltatásokkal egészíti ki.

Mindhárom szoftverben közös a szabadalmaztatott G Data BankGuard technológia, amely az internetes fizetések biztonságát garantálja a böngészők felügyeletének segítségével, és amely a támadások blokkolásával eddig több mint 100 millió eurónyi kártól óvta meg a G Data felhasználóit.

Az új lakossági termékek újdonságainak és fejlesztéseinek teljes listája:

  • Új: Jelszókezelő (csak G Data TotalProtection)
  • Új: DriveOnWeb online mentési lehetőség (csak G Data TotalProtection)
  • Új: G Data CloseGap dupla keresőmotor integrálása az indítólemezbe
  • Böngészés közbeni védelem – javított teljesítmény
  • Sérülékenységvédelem – javított teljesítmény
  • Magatartás-alapú védelem – javított teljesítmény
  • Általános teljesítményjavulás és optimalizálás

A G Data TotalProtection próbaverziójának letöltése.

30 Comments

  1. Szabó István szerint:

    3

  2. Solt Dénes szerint:

    3

  3. Fejes Imre szerint:

    Kettő PC , és osztva.

  4. Fejes Imre szerint:

    Kettő PC , és osztva.

  5. Molnár Bálint szerint:

    Osztva és 3 🙂

  6. Kedden fogunk sorsolni, hétfő éjfélig még meg lehet osztani a posztot. 🙂 Köszönjük, hogy játszotok velünk!

  7. Péter Kováts szerint:

    Kováts Péter 3

  8. László Kollár szerint:

    kettő és osztva

  9. László Zoltán szerint:

    3

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Jelszókezelő a G Data vírusirtójában
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.