A G DATA vállalati szoftvereinek új verziójával (15.3) számos minőségi fejlesztésen keresztül szeretnénk megkönnyíteni az Ön életét. Most a legfontosabb újításokról szeretnénk tájékoztatást nyújtani.

Fontos tudnivaló, hogy a Microsoft módosítása miatt szükséges, hogy minden G DATA fájlt az Azure Code Signing (ACS) tanúsítson. Ezért a frissítési folyamat során felmerülő problémák elkerülése érdekében szükség van az operációs rendszer előzetes frissítésére.

Jobb tájékoztatás

Mostantól több információ található a biztonsági események listájában, ami segít felismerni a gyanús tevékenységeket. Ezek részletesen:

  • A fájl ellenőrző összege (SHA 256 alapján).
  • A fájl utolsó írása és utolsó hozzáférése.
  • A fájl tulajdonosa és mérete.
  • A létrehozó folyamat neve.

Egyszerűbb SIEM integráció 

Az új verzióval előre konfigurált telegraf.config fájlokat kap, amelyek megkönnyítik a rendszernaplózás integrációját (elérhető Graylog, Splunk és Syslog).

Takarítson meg területet

Az új verziótól kezdve a korábbi szignatúra-frissítésekből származó régebbi szignatúra-csomagok automatikusan törlődnek. Ezenkívül lehetőség van riasztás beállítására, amely értesíti Önt, ha a G DATA Management Server merevlemezének telítettsége túllép egy megadott értéket.

Ha szeretné megtudni, milyen egyéb módosításokat hajtottunk végre, akkor olvassa el a teljes változásnaplót, amelyet itt talál.

A frissítés végrehajtása

A frissítés végrehajtása során fontos, hogy a G DATA szerverek, alhálózati szerverek és kliensek az operációs rendszer legfrissebb verzióját futtassák.

A frissítés előtt kérjük, hogy olvassa el a frissítési útmutatót.

A telepítőcsomagot erről a linkről tudja letölteni, az online kézikönyvet pedig itt éri el.

A cikkhez a lap alján tud hozzászólni, és mások hozzászólásait is ott olvashatja.

Ha tetszett a cikk:


Ne felejtsen el feliratkozni hírlevelünkre:

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

15.3 – új verzió jelent meg vállalati termékeinkből
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.