G DATA Patch Management


Frissítések egyszerű letöltése és disztribúciója

Az operációs rendszerek és a különböző alkalmazások sérülékenységei a kiberbűnözők elsőszámú célpontjai. Minden egyes évben több ezer új sérülékenységet fedeznek fel a nagy szoftvercégek termékeiben, amelyek javítócsomagok kiadásával foltozzák be a biztonsági réseket. Sok esetben a hálózatban található klienseken különböző szoftververziók futnak, így a rendszergazdák számára a javítócsomagok telepítése összetett feladatot jelent. A G DATA Patch Management egyszerűsíti az új javítócsomagok letöltését és a kliensekre történő telepítését.

Hogyan működik a G DATA Patch Management?

1. Telepített szoftverek és verziók listája

A G DATA vállalati szoftverekbe integrált szoftverleltár segít nyomonkövetni a kliensekre telepített szoftvereket. Emellett lehetővé teszi az aktuális Windows verziók ellenőrzését is.

2. Aktuálisan elérhető javítócsomagok áttekintése

A Patch Management alapja egy hatalmas adatbázis, amely tartalmazza az elérhető javítócsomagokat és frissítéseket. A frissítések az olyan szoftvercégektől származnak, mint a Microsoft, az Adobe vagy az Oracle, és ellenőrzésre kerülnek, mielőtt bekerülnek az adatbázisba. A "Patch configuration" lehetőséggel kiválaszthatja az összes javítócsomagot, amelyet tesztelni és telepíteni szeretne.

3. Kiválasztott javítócsomagok tesztelése

A „patch applicability job" segítségével ellenőrizheti a kiválasztott javítócsomag telepíthetőségét. A feladat futtatható időzetve vagy teljesen automatikusan.

4. Szoftvertelepítési feladatok

A "software distribution job" segítségével beállíthatja a kliensekre telepítendő javítócsomagokat. A tesztelési ciklusban ez a funkció telepíti a tesztkörnyezetbe kiválasztott javítőcsomagokat. Időzítse a telepítést, hogy a kliens zavartalanul tudjon működni.

5. Javítócsomagok visszavonása

A „rollback job" segítségével eltávolíthatja a már telepített javítócsomagokat. Így amennyiben valamilyen probléma adódna a telepítésük után, azok azonnal visszavonhatóak.

6. Jelentések

A „report manager” segít elemezni, hogy a telepítés sikeres volt-e minden kliensen. A hálózati rendszergazda egyszerűen áttekintheti a javítócsomagok telepítése során bekövetkező eseményeket, esetleges inkonzisztenciákat.

Árajánlat kérése

Kérjen tájékoztató ajánlatot G DATA vírusvédelemre. Kedvezményt nyújtunk megújításkor és más vírusirtóról történő áttéréskor is.

 • Joó Róbert, ügyvezető

  „A G DATA  jól fut még a régebbi, 4-5 éves gépeinken is. A szoftver árazásával is elégedettek vagyunk, mindenképpen versenyképes a konkurens gyártókhoz képest.”

 • Czeczei József, informatikus

  „Már két hónapja élvezzük a G DATA védelmét, és tökéletesen meg vagyunk vele elégedve.”

 • Gulyás László, rendszergazda

  „Nagyon nagy segítség a korábbiakhoz képest, hogy a központi menedzsment segítségével szűrhetjük a gyerekekre káros hatású oldalakat.”

  Gulyás László, rendszergazda
  Szent Miklós Általános Iskola
 • Szabó Sándor, rendszergazda

  „A G DATA olyan komplex megoldást kínált nekünk, amivel gyakorlatilag mindent meg tudunk oldani, ami az oktatásban szükséges, úgy a tartalomszűrést, alkalmazásszűrést, ezeknek a felügyeletét, és persze a víruskeresést.”

  Szabó Sándor, rendszergazda
  Szentannai Sámuel Gimnázium
 • Hajdú József, ügyvezető

  „A G Data telepítése teljesen problémamentes volt. Minden ment, mint a karikacsapás.”

  Hajdú József, ügyvezető
  BIONIKA Medline Kft.