Új G DATA licenc aktiválása a számítógépen

Amennyiben új G DATA licencet vásárolt, a használatának megkezdéséhez ezt meg kell adnia a programban.

Új licnec megadásához nyissa meg G DATA szoftverét, és a jobb felső sarokban található kék fogaskerék ikonra kattintva nyissa meg a beállításokat, ahogyan ez az alábbi képen látszik:

A G DATA beállítások megnyitása

Ezután a bal oldali menüben kattintson a Frissítések menüpontra, ahogyan ez az alábbi képen látszik – majd a licenc aktiválása gombra a jobb oldalon:

A frissítések menüpont megnyitása

Ha az új licenckulcsot most először szeretné aktiválni, akkor kattintson a licenc aktiválása gombra. Fontos tudnia, hogy amennyiben több gépre vásárolta meg G DATA szoftvert, a licencet (5 x 5 karakterből álló regisztrációs kulcsát) csak az első gépen lehet aktiválni. Az aktiválás során e-mailben kapja meg felhasználónevét és jelszavát, melyek segítségével a szoftvert a többi gépen is igénybeveheti.

A megnyíló ablakban (lásd alul) adja meg 5 x 5 karakterből álló licenckulcsát. A kulcsot másolás-beillesztés (copy-paste) módszerrel másolhatja is. Töltse ki a kötelező mezőket (adja meg nevét és e-mail címét), majd kattintson a belépés gombra. A licenc ezután aktiválásra kerül.

Új G DATA licenckulcs aktiválása.

FONTOS, hogy amennyiben licencét (5 x 5 karakterből álló regisztrációs kulcsát) már aktiválta, és így e-mailben megkapta a felhasználónevét és jelszavát, akkor azt nem tudja újra aktiválni. Ebben az esetben G DATA felhasználónevét és jelszavát adja meg a második képen látható ablakban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Új G DATA licenc aktiválása a számítógépen
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.