G DATA Activity Monitor használata

A G DATA Activity Monitor lehetővé teszi, hogy megfigyeljük a G DATA szoftverek tevékenységét egy számítógépen.

A G DATA szoftverek alapértelmezés szerint szigorúra vannak állítva, tehát elképzelhető, hogy olyan folyamatokat is vizsgálnak, amelyeket más vírusirtó szoftverek figyelmen kívül hagynak. Ilyen lehet például egy könyvelőszoftver tevékenysége.

A G Data Activity Monitor alkalmazás segítségével vizsgálható az, hogy a vírusirtó szoftver mit vizsgál éppen a gépen. Amennyiben azt tapasztaljuk, hogy egy saját alkalmazás műveleteit újra és újra átvizsgálja a vírusirtó, a folyamatot, mappát, fájlokat érdemes a vírusmonitor kivételeihez adni.

A teljesítményproblémák elhárításához az Activity Monitort futtathatjuk realtime vagy hitlist módban. Utóbbi esetben az Activity Monitor azt figyeli egy tartósabb időszakon keresztül, hogy egy adott folyamatot a vírusirtó hány alkalommal ellenőriz. Így a túlságosan gyakran ellenőrzött folyamatok  könnyen azonosíthatóak.

Kivételeket adhatunk a valósidejű védelemhez (virus monitor), a kézi indítású víruskereséshez és a webszűréshez is. Ezeket a kivételeket külön-külön kell konfigurálnunk, attól függően, hogy milyen folyamatot szeretnénk hozzáadni a kivételekhez.

A G DATA Activity Monitor
G DATA Activity Monitor letöltése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

G DATA Activity Monitor használata
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.