G DATA AV-Cleaner használata

Ha korrupt telepítés vagy valamilyen programhiba miatt tiszta újratelepítésre van szükség, használjuk a G DATA AV-Cleaner alkalmazást.

FONTOS: az AV-Cleanert mindig újra és újra le kell tölteni, hogy biztosan a legfrissebb verziót használja! Kizárólag a legfrissebb verzió képes az új G DATA szoftvereket is eltávolítani.

Elképzelhető, hogy az AVCleanert többször kell egymás után lefuttatni, annak érdekében, hogy minden programkomponenst törölni tudjon. (Cserébe a gépet nem kell csökkentett módban elindítanunk.)

A G DATA AV-Cleaner

Az AV-Cleaner alkalmazást futtassa rendszergazdaként. (jobb egérgomb + futtatás rendszergazdaként).

Ezután a Select All gombbal válassza ki a G DATA komponenseket, majd válassza a Delete lehetőséget az eltávolításhoz. A Cancel gombbal kiléphet az alkalmazásból, ha meggondolta magát.

FONTOS, hogy miután a G DATA AV-Cleaner segítségével teljesen eltávolítottuk a G DATA védelmet egy gépről, a gépet még egyszer újra kell indítani a védelem újratelepítése előtt. A szoftvert csak az újraindítás után szabad újratelepíteni.

Figyelmeztetés vállalati felhasználóknak: Az AV-Cleaner minden G DATA szoftvert eltávolít a számítógépről, így vállalati használata esetében a gépre telepített G DATA Management Servert vagy Exchange plugint is.

G DATA AV-Cleaner letöltése

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

G DATA AV-Cleaner használata
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.