A G DATA vírusvédelmi szoftverek felhasználójaként rendkívül rugalmas módon hosszabbíthatja meg a licenckulcsát.

Ez azt jelenti, hogy a meglévő G Data licenckulcsa segítségével bármilyen termékre áttérhet. Ha például eddig két gépes InternetSecurity szoftvert használt, most dönthet úgy, hogy csak egy gépre kér TotalProtection szoftvert, vagy akár három gépre is vásárolhat AntiVirus szoftvert. 

A korábbi licenkulcsa tehát törzsvásárlói igazolványként működik, minden meghosszabbítható termékünkből jogosult a 35% kedvezményre. 

A hosszabbítást a https://virusirto.hu/vasarlas oldalon kezdeményezheti.

Amennyiben bankkártyával vagy átutalással szeretne fizetni, a legegyszerűbb megoldás, ha a kiválasztott terméket a kosarába helyezi úgy, hogy a licenc típusánál a “Kedvezményes / Megújítás” lehetőséget választja.

Ezután tovább léphet a fizetési oldalon, ahol lehetősége lesz megadni azt a korábbi G DATA felhasználónevét vagy 25 karakteres licenckulcsát, amelyet meg szeretne hosszabbítani.

A hosszabbításra van lehetősége úgy is, hogy ügyfélszolgálatunktól kér segítséget, ezt ezen az űrlapon keresztül kezdeményezheti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

G DATA licenc meghosszabbítása
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.