A G DATA esetében a valós idejű vírusvédelem és a kézi indítású víruskeresés kivételeit külön-külön kell kezelnünk és megadnunk.

Az elsőt a Monitor beállításai alatt, a másodikat a General beállítások alatt lehet megadni a kliensbeállításoknál. (Mindkettőnél Exceptions)

A kivételek közé lehet adni könyvtárat, fájlt vagy folyamatot. A folyamat kivételei esetében azt sem vizsgálja, hogy egy .exe fájl milyen további fájlokat indít el. Ha csak az .exe fájlt adom a kivételek közé fájlként, akkor még az elindított további fájlokat vizsgálja.

Exchange szerver esetében, ha a szerverre telepítjük a kliensvédelmet, a levelezési mappákat mindenképpen érdemes a kivételek közé adni. Exchange szerverek esetében emellett a Microsoft még javasol néhány fájlt és folyamatot: https://technet.microsoft.com/hu-hu/library/bb332342(v=exchg.150).aspx

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

G DATA kivételek Exchange szerveren
A weboldalon sütiket (cookie) használunk, melyek segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával elfogadja Adatkezelési tájékoztatónkat.